KPMG &PMI Παράρτημα Κύπρου Παρουσιάζουν το 1ο Project Management Survey Report

[Λευκωσία, 14.04.2022] Η KPMG Κύπρου ανακοινώνει τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του πρώτου Project Management Survey στην Κύπρο.

Αυτή η έκθεση, πρώτη στο είδος της, σε συνεργασία με το PMI Παράρτημα Κύπρου,

προσφέρει στοιχεία για τον τομέα της διαχείρισης έργων στην Κύπρο για το 2021 καθώς επίσης και στοιχεία για μελλοντικές τάσεις.

Εκ μέρους της KPMG Kύπρου, ο Αντώνης Παρτζίλης, Διοικητικός Σύμβουλος, Management Consulting, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη συγκεκριμένη έκθεση σε συνεργασία με το PMI Παράρτημα Κύπρου. Σαν ειδικοί στον τομέα διαχείρισης έργων, προβλέπουμε ότι τα έργα θα συνεχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα. Οι Project Managers και οι οργανισμοί πρέπει να προετοιμαστούν για αυτό και να εξελίσσουν συνεχώς τις τεχνικές και τις δεξιότητές τους αλλά και να ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις, όπως παράδειγμα σε θέματα ESG. Στην KPMG έχουμε την τεχνογνωσία να τους καθοδηγήσουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Η Σύνα Ζαβέρδα, Senior Manager, Management Consulting, Project Management and Delivery Advisory, ανέφερε «Ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες θα βρουν αυτή την έκθεση χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Στην KPMG επιδιώκουμε την αριστεία και να είμαστε ηγέτες στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε. Στόχος μας είναι να διεξάγουμε την έρευνα σε ετήσια βάση και με την πάροδο του χρόνου να υπάρχει σύγκριση δεδομένων και πληροφοριών που θα  βοηθήσουν στην εξέλιση του τομέα διαχείρισης έργων στην Κύπρο».

O Κώστας Τζιαπούρας εκ μέρους του PMI Παράρτημα Κύπρου, δήλωσε: «“Το PMI Παράρτημα Κύπρου έχει υποστηρίξει τη διεξαγωγή της έρευνας που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στη Κύπρο, μέσα στα πλαίσια της προώθησης του επαγγέλματος του project management και της σημαντικότητας του ρόλου του στη επιτυχή επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων κάθε οργανισμού”».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρει η KPMG στον τομέα διαχείρισης έργων, επικοινωνήστε με τους καταρτισμένους επαγγελματίες μας στο [email protected]

Μπορείτε να δείτε την έκθεση στη σελίδα της KPMG  https://home.kpmg/cy/en/home/insights/2021/11/project-management-survey.html

Keywords
Τυχαία Θέματα
KPMG PMI Παράρτημα Κύπρου Παρουσιάζουν, 1ο Project Management Survey Report,KPMG PMI parartima kyprou parousiazoun, 1o Project Management Survey Report