KOA: Κοντά στην κυπριακή αποστολή στο Μπέρμιγχαμ

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επέστρεψε την Κυριακή 31 Ιουλίου από το Μπέρμιγχαμ, όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου στη Σύνοδο Υπουργών Αθλητισμού της Κοινοπολιτείας την Τετάρτη 27 Ιουλίου, και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας τις πρώτες μέρες των Αγώνων.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των 22ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων

μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κωστάκη Κουκκουλλή και την Παρασκευή 29 Ιουλίου παρακολούθησαν την ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη νίκη επί της Γκάνας (3-2) και τον αγώνα πυγμαχίας του Οδυσσέα Ατματζίδη με τον Οχομποσίνε όπου έχασε με 5-0, στην κατηγορία των 63.5Kg. Το βράδυ είδαν από κοντά την ομάδα της Ενόργανης Γυμναστικής που έφερε το πρώτο (χάλκινο) μετάλλιο για την Κύπρο. Την ομάδα αποτελούσαν οι Μάριος Γεωργίου, Ηλίας Γεωργίου, Γιώργος Άγγονας, Σωτήρης Πηλλακούρης και Μιχάλης Χαρής. 

Το Σάββατο 30 Ιουλίου Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ βρέθηκαν στο κολυμβητήριο και είδαν την Άννα Χατζηλοΐζου και τον Παναγιώτη Πανάρετο στην προσπάθειά τους στα ημιτελικά. Επίσης βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στην επιτραπέζια αντισφαίριση (έφτασε ως τα προημιτελικά), στην ήττα από τη Νιγηρία. 

Ο Μάριος Γεωργίου πρόσθεσε και δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, στο Σύνθετο Ατομικό, την Κυριακή 31 Ιουλίου, με τον Αντιπρόεδρο του ΚΟΑ να παρακολουθεί διά ζώσης την προσπάθειά του, αφού ο Πρόεδρος του Οργανισμού αποχώρησε νωρίτερα για το αεροδρόμιο. Ο Κωστάκης Κουκκουλής είδε και τις αθλήτριές μας στο beach volley Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μανολίνα Κωνσταντίνου να παίρνουν την πρόκριση απέναντι στο δίδυμο Τσέις και Άρμστρονγκ από το Τρίνινταντ &Τομπάγκο, ενώ πριν επιστρέψει στην Κύπρο σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου επισκέφτηκε το Κοινοπολιτειακό Χωριό όπου διαμένει η κυπριακή αποστολή. 

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές μας για τις διακρίσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία στην υπόλοιπη αποστολή της ΚΟΕ στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. 

Keywords
Τυχαία Θέματα