Justin Bieber: Προκάλεσε ψηφιακό χαμό λόγω μιας φωτογραφίας

Ψηφιακό χαμό. προκάλεσε ο Justin Bieber, εξαιτίας μιας φωτογραφίας ενός άγνωστου κοριτσιού, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μελαχρινού κοριτσιού, ζητώντας από τους εκατομμύρια followers του να του βρουν το εικονιζόμενο πρόσωπο.

Η μελαχρινή κοπέλα, που ανέβασε ο τραγουδιστής μοιάζει εκπληκτικά με το διεθνές top

model, Irina Shayk ενώ τα εκατομμύρια followers του ξεκίνησαν «ανθρωποκυνηγητό» στο internet, για να εντοπίσουν το εντυπωσιακό κορίτσι.

Για ώρες, το άγνωστο κορίτσι, ήταν η πιο περιζήτητη γυναίκα του internet, αφού εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα «κατέκλυσαν» το instagram του Bieber με πληροφορίες για το εν λόγω πρόσωπο.

Κάποιες κοπέλες που είναι οπαδοί του τραγουδιστή, έδιναν ψευδή πληροφορίες, άλλες υποστήριζαν πως το εικονιζόμενο πρόσωπο ήταν φίλη τους ενώ άλλες με περισσότερο θράσος, ισχυρίζονταν πως ήταν αυτές στη φωτογραφία.

Όπως ήταν φυσικό, όταν αναθέτεις τέτοια αποστολή σε 47 εκατομμύρια ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Ώρες αργότερα, άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες φωτογραφίες του κοριτσιού και μέχρι το απόγευμα, το μυστήριο είχε λυθεί.

Το εικονιζόμενο κορίτσι, ονομάζεται Cindy Kimberly και έχει λογαριασμό στο instagram. Mετά την αποκάλυψη, οι followers της αυξήθηκαν και οι φωτογραφίες της άρχισαν κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Όπως ήταν λογικό, όλη αυτή η φασαρία έφτασε και στην κοπέλα της φωτογραφίας, η οποία δήλωσε πως δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο και ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ξαφνική δημοσιότητα της.

H Cindy, ξεκαθάρισε πως δεν έχει Twitter και πως διατηρεί μόνο λογαριασμό στο instagram, ενώ έχει και μια σελίδα στο tumblr.

Πηγή: LIFO

Keywords
Τυχαία Θέματα