Iδέες για Bohemian διάκοσμηση στο μπαλκόνι!

Το bohemian είναι ένα στυλ, εμπλουτισμένο σε φωτεινά χρώματα όπως της άνοιξης και του καλοκαιριού. Με δυο λόγια, είναι χρώματα και cozy ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλές ιδέες για bohemian διακόσμηση στο μπαλκόνι που μπορείς να συνδυάσεις.

Μπορείς να διακοσμήσεις και να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου σε ένα κομψό, bohemian

χώρο.

Χρησιμοποίησε φυσικά υλικά

Το bohemian στυλ χρειάζεται φυσικές υφές, όπως είναι το ξύλο. Μια ιδέα είναι να βάλεις ένα ξύλινο πλαίσιο στο μπαλκόνι είτε για σκοπούς ιδιωτικότητας ή για προστασία από τον ήλιο ή και ακόμη για απλά διακοσμητικό σκοπό. Είναι αναμφισβήτητα ένα στοιχείο που θα κάνει αυτόματα το χώρο σου πιο θερμό – cozy.

Ξηρά φυτά για διακόσμηση και bohemian διάθεση

Χρησιμοποίησε υλικά και στοιχεία που θα κάνουν το χώρο σου πιο φυσικό. Μια ιδέα είναι όπως θα δεις και πιο πάνω, ένα ξηρό κλαδί μέσα σε ένα γυάλινο βάζο, δηλαδή ένας συνδυασμός από ένα φυσικό αδιάφορο αρχικά στοιχείο, μέσα ένα όμορφο βάζο, στο τέλος δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Επίσης, πολύ όμορφα είναι τα αποξηραμένα λουλούδια που θα φέρουν και χρώμα.

 Εξοικονόμησε έξυπνα χώρο και διακόσμησε την ίδια ώρα το μπαλκόνι σου

Πως θα σε βοηθήσει αυτό;Θα μεγιστοποιήσεις το μπαλκόνι σου, εφόσον το καθιστικό σου θα είναι ταυτόχρονα και χώρος αποθήκευσης. Θα μπορείς να φυλάξεις τα ριχτάρια, τα μαξιλάρια σου και ότι άλλο θες. Μια άλλη λύση εξοικονόμησης χώρου είναι να βάλεις τα φυτά σου να κρέμονται από τον τοίχο, ούτως ώστε να εξοικονομήσεις χώρο, κάτι που αισθητικά είναι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο.

Εκμεταλλεύσου τη διακόσμηση στον τοίχο

Ο συνδυασμός του ξύλου με τα συγκεκριμένα λαμπάκια φωτισμού και τα φυτά φέρνουν ακριβώς τη “Χίπι” ονειρική ατμόσφαιρα με τη χαλαρή και θετική της ενέργεια. Επίσης, δημιουργεί αυτή τη ρομαντική διάθεση, που είναι ιδανική για να χαλαρώσεις είτε μόνος σου ή με παρέα. Εννοείτε την εικόνα αυτή θα τη συμπληρώσεις με τα χρώματα των μαξιλαριών, το χαλί και με τα διακοσμητικά που θα φέρουν όλη αυτή την αρμονία.

Πηγή: exypnes-idees.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα