Hγέτες στη σύγχρονη εποχή

Οι επιχειρήσεις καλούνται σήμερα να λειτουργήσουν σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να ανταπεξέλθουν σε μια σειρά από προκλήσεις της νέας εποχής.

Για να καταστούν εφικτοί οι στόχοι κάθε οργανισμού χρειάζεται ασφαλώς η σύσταση μιας ομάδας ανθρώπων ικανών να διεκπεραιώσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί. Η ομάδα αυτή όπως και σε κάθε άλλο τομέα χρειάζεται ηγέτη. Εκείνο το άτομο που θα εμπνέει, θα αποπνέει εμπιστοσύνη, που με τις ικανότητες και τα χαρίσματά του θα μπορεί να μεταφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό το όραμα και τις αξίες του Οργανισμού, θα παρέχει τα κατάλληλα εφόδια και κυρίως

τα απαραίτητα κίνητρα στην ομάδα του ώστε αυτή να εργαστεί για την επίτευξη «κοινών» στόχων.

Το περιοδικό Capital Today ενόψει του συνεδρίου «Leadeship Guru Day» που διοργανώνει το Συγκρότημα Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα με την ελλαδική εταιρεία Boussias Communications στις 5 Οκτωβρίου 2018, καταγράφει τις θέσεις στελεχών εταιρειών και οργανισμών από διάφορους τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικής ζωής του τόπου οι οποίοι δίνουν τη δική τους προσέγγιση σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης, στη δημιουργία και διασφστέρεων σχέσεων με τους ανθρώπους στην εταιρεία ενώ μας περιγράφουν τα χαρακτηριστικά του σπουδαίου και αποτελεσματικού ηγέτη.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο περιοδικό CAPITAL TODAY που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα "Σημερινή".

Keywords
Τυχαία Θέματα