«H Σταχτοπούτα» μάγεψε το κυπριακό κοινό

Έπεσε με επιτυχία η αυλαία του 17ου Pafos Aphrodite Festival

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, οι τρεις παραστάσεις της όπερας “La Cenerentola” - «Η Σταχτοπούτα», του Gioachino Rossini, που δόθηκαν στα πλαίσια του 17ου Pafos Aphrodite Festival, στην πλατεία του Μεσαιωνικού

Κάστρου στην Πάφο.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάφου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία. Οι διεθνούς εμβέλειας συντελεστές του καλλιτεχνικού οργανισμού Ramfis Productions Avignon και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για τις εκπληκτικές τους ερμηνείες και τις συγκλονιστικές τους φωνές, ενώ τα εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά δημιούργησαν μια μαγική και παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Το θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν 7000 θεατές, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και πολιτειακό χώρο, υπουργοί, βουλευτές, και άλλοι αξιωματούχοι, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και του εξωτερικού, αλλά και αντιπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα