H μοναδική πρόταση γάμου που έγινε viral με 2εκ views

Η αγάπη τους διαρκούσε πάνω από δέκα χρόνια, γι’ αυτό και ο αγαπημένος της οργάνωσε αυτή τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου, σε μορφή μουσικού βίντεο.

Ο Σαμ Μάκαρον και η Τζέσικα Μπουρτσιχέλλι, γνωρίστηκαν στο New Jersey, όπου και κατάγονται, όταν ήταν 10 ετών και από τότε το παραμύθι τους συνεχίζεται.

Μεγάλωσαν μαζί, έμαθαν πράγματα, ταξίδεψαν σε διαφορετικούς κόσμους γι’ αυτό και η απόσταση που είχαν την περίοδο των σπουδών τους δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους.

Τον τελευταίο καιρό, η Τζέσικα «πέταγε» κουβεντούλες στον Σαμ λέγοντάς

του πως είναι έτοιμη να προχωρήσουν τη σχέση τους και θα την συγκινούσε μια πρόταση γάμου.

Έτσι, συνειδητοποιημένος και σίγουρος για τα συναισθήματά του, ο Σαμ σκέφτηκε πολύ καλά να κάνει πρόταση γάμου στην πριγκίπισσά του. Μιας και δεν της χαλάει χατίρι, ο Σαμ ένωσε τις διασυνδέσεις του και δημιούργησε σενάριο για μια μοναδική πρόταση γάμου.

Συζητώντας με τον ξάδελφό του ο οποίος είναι μουσικός, γράφτηκε τραγούδι εμπνευσμένο από το όμορφο παραμύθι του ζευγαριού. Στους στίχους συμπεριλαμβάνονταν στιγμές που έζησαν και με το τέλος του τραγουδιού γίνεται η ερώτηση «Θα με παντρευτείς;».

Την βιντεοσκόπηση των στιγμών τους ανέλαβε ένας άλλος φίλος του ζευγαριού, με τελευταία σκηνή την πρόταση γάμου. Επομένως, όλα ήταν έτοιμα για την δημιουργία ενός μουσικού βίντεο και την μεγάλη στιγμή του ζευγαριού.

Η μεγάλη και ονειρική στιγμή, ξεκίνησε με την άφιξη του ζευγαριού σε εστιατόριο. Μετά από λίγα λεπτά, νεαρός τραγουδούσε το τραγούδι που ήταν ειδικά γραμμένο για το παραμυθένιο ζευγάρι.

Όταν λοιπόν το τραγούδι έφτανε στο τέλος του, ο Σαμ γονάτισε λέγοντας στην Τζέσικα: «Ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή από τότε που ήμασταν παιδιά». Αυτή, αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να γίνει και όπως κάθε κοπέλα κατασυγκινήθηκε.

Μετά από τα τρυφερά λόγια που ο Σαμ της εξέφρασε, της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. Η Τζέσικα τότε, μη μπορώντας να αρνηθεί τον αγκάλιασε σφικτά και δέχτηκε ζήσει την υπόλοιπη ζωή της με τον αγαπημένο της.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μουσικό βίντεο κάνει θραύση στο διαδίκτυο με 2 εκατομμύρια προβολές.

Πηγή: Metro.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα