H Μελίσα ΜακΚάρθι επιστρέφει με μία ξεκαρδιστική κωμωδία

Μετά τα επιτυχημένα «Bridesmaids» και «The Heat», ο σκηνοθέτης Πολ Φιγκ συνεργάζεται για τρίτη φορά με την κωμική ηθοποιό Μελίσα ΜακΚάρθι στη ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης, «Spy», η οποία κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 22:00.

Αυτή τη φορά, η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται μια φιλήσυχη αναλύτρια της CIA

που αποφασίζει να δηλώσει συμμετοχή σε μια πολύ κρίσιμη μυστική αποστολή. Στο πρωταγωνιστικό καστ αυτής της υπέροχης κωμικής κατασκοπικής περιπέτειας, που διαθέτει άφθονη δράση, ανατροπές και πολύ χιούμορ, συναντάμε τον Τζουντ Λο και τον Τζέισον Στέιθαμ ο οποίος «τσαλακώνει» με μοναδικό τρόπο τον ίδιο του τον εαυτό. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε πανέμορφες ευρωπαϊκές τοποθεσίες, όπως η Ρώμη, το Παρίσι και η Βουδαπέστη, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες Καλύτερη Κωμωδία – Μιούζικαλ και Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμωδία – Μιούζικαλ για την Μελίσα ΜακΚάρθι. Επίσης, η ταινία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, ενώ ξεπέρασε σε πωλήσεις εισιτηρίων τα 235 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Σούζαν Κούπερ (Μελίσα ΜακΚάρθι είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν ο συνεργάτης της εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας βρίσκεται επίσης σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια κρίσιμη μυστική αποστολή. Τώρα, ως μυστική πράκτορας θα χρειαστεί να εισχωρήσει στον κόσμο μίας θανάσιμης εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή.

Η ταινία, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova Cyprus να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα