H Γιουνάιτεντ γλίτωσε την ήττα στο "Μπριτάνια"(VIDEO)

Η Στόουκ πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς, αλλά με Φαλκάο και λίγη τύχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε την ήττα στο "Μπριτάνια" (videos)

Stoke City vs Manchester United 1-1 All Goals... by luffyxguts

Στόουκ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Μπριτάνια", στην πρώτη

αναμέτρηση της χρονιάς στην αγγλική Premier League.

Με γκολ ξεκίνησε το 2015, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Στόουκ ο Ράιαν Σόκρος, με τον 27άχρονο Άγγλο κεντρικό αμυντικό να προωθείται σε εκτέλεση κόρνερ και από κεφαλιά-πάσα του Πίτερ Κράουτς να κάνει το 1-0 από κοντά.

Ο Ράιαν Σόκρος έγινε ο 2ος παίκτης της Στόουκ που πετυχαίνει ο πρώτο γκολ της χρονιάς, καθώς το είχε κάνει και ο Τούρκος, Τουντσάι Σανλί, το 2010.

Δεν άργησε η απάντηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να ισοφαρίζει σε 1-1 με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 27', έτσι ο Κολομβιανός πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Στο 65ο λεπτό από κεφαλιά του Πίτερ Κράουτς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρις Σμόλινγκ μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν γίνεται να μην το είδε, προφανώς το θεώρησε ακούσιο και δεν έδωσε πέναλτι, ενώ στο 69' από νέα κεφαλιά του Κράουτς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίρνει "διπλό", έχει τρεις ισοπαλίες με Άστον Βίλα, Τότεναμ και Στόουκ και μόλις δύο γκολ, αμφότερα από τον Φαλκάο.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόκρος, Μουνιέσα, Πίτερς, Εν'Ζονζί, Γουίλαν, Γουόλτερς, Αρναούτοβιτς (78' Αρναούτοβιτς), Μαμ Μπιράμ Ντιούφ, Κράουτς.

MANUTD (5-3-2): Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιάνγκ (74' Ραφαέλ), Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Έβανς, Λουκ Σο (63' Γιανουζάι), Κάρικ, Μάτα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Φαλκάο (63' Αντέρ Ερέρα).

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής:

Πέμπτη

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (2' Σόκρος / 26' Φαλκάο)

Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Χαλ - Έβερτον

Λίβερπουλ - Λέστερ

Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ

Νιούκαστλ - Μπέρνλι

ΚΠΡ - Σουόνσι

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ

Τότεναμ - Τσέλσι (19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα