H Lexus σε καλεί να ζήσεις την εμπειρία

Με πλήρη υβριδικό στόλο και τεχνολογία που μετατρέπει το κοινότυπο σε αξιοσημείωτο, η Lexus συμμετέχει στο φετινό Motor Show 2017 που επιστρέφει μετά από σχεδόν 5 χρόνια απουσίας στις 4-7 Μαΐου 2017.

Φιλοξενούμενη στο Περίπτερο 4 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, η Lexus καλεί τους

λάτρεις του είδους σε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με τη μόνη ολοκληρωμένη γκάμα πλήρως υβριδικών αυτοκινήτων πολυτελείας αποδεικνύοντας το Experience Amazing.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την πολυτέλεια και την υβριδική τεχνολογία στα καλύτερα της, έχοντας ως πρωταγωνιστές τα εκλεπτυσμένα RX και NX, τo πολυτελέστατο CT, το δυναμικό RC, και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Lexus.

Στην έκθεση θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Lexus, όπου θα είναι σε θέση να καθοδηγήσουν, να προτείνουν και να συμβουλεύσουν τους ενδιαφερομένους σχετικά με τη δύναμη της πιο προηγμένης υβριδικής τεχνολογίας Lexus Hybrid Drive, αλλά και τη δημιουργία του «δικού σας» Lexus.

H Lexus σας περιμένει στο Motor Show 2017 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, από τις 4 – 7 Μάϊου 2017. Οι ώρες της Έκθεσης είναι: 4 &5 Μαΐου από τις 5 μμ. μέχρι τις 10 μμ., και 6 &7 Μαΐου από τις 11 π.μ. - 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lexus.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα