H Dell EMC ωθεί την καινοτομία στην κυπριακή αγορά!

Τοποθετώντας πάντα τους συνεργάτες της στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Dell EMC έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο για να βοηθήσει τους πελάτες στην Κύπρο να πραγματοποιήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία τους. Με το δίκτυό της, η Dell EMC στοχεύει να προσφέρει την

καλύτερη δυνατή υποστήριξη, παρέχοντας τα προϊόντα, τις λύσεις και την υποδομή που απαιτείται για να εξελιχθεί ψηφιακά η τοπική αγορά.

Καθιερωμένο στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE), το δίκτυο των διανομέων της Dell EMC στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των Logicom Public και Multitech, προμηθεύει την τοπική αγορά με τα προϊόντα και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της Dell EMC. Ενδεικτικό της επιτυχίας του, είναι το έργο του επιπέδου Gold συνεργάτη της Dell EMC Gold και Dell Authorised Service Provider, A. Th. Loizou &Son Ltd, το οποίο βοήθησε τις τοπικές επιχειρήσεις να επεκταθούν διεθνώς μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Εστιάζοντας στη συνεχή υποστήριξη των συνεργατών της, το Πρόγραμμα Συνεργατών της Dell EMC υπόσχεται να είναι απλό, προβλέψιμο και κερδοφόρο(Simple.Predictable.Profitable). Εκτός από τα σημαντικά κίνητρα, το σύστημα bonus και τις ανταγωνιστικές προσφορές, το Πρόγραμμα παρέχει επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς, marketing και συμβουλευτικούς πόρους. Αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες να ωθούν τις πωλήσεις και την κερδοφορία με οφέλη όπως καλύτερη επικοινωνία στην αγορά, προωθητικές δραστηριότητες και ικανοποίηση των πελατών.

"Οι συνεργάτες μας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της επιτυχίας μας ως επιχείρηση και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την προσφορά μας σε υποστήριξη, κινήτρα και πόρους που βοηθούν τους συνεργάτες μας να αναπτυχθούν παράλληλα με την Dell EMC", εξηγεί ο Michael Collins, Senior Vice President, Channel, Dell EMC EMEA. «Ακούσαμε τους συνεργάτες μας με στόχο να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργατών που προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Με νέα κορυφαία προϊόντα, κίνητρα, εργαλεία υποστήριξης και εκπαιδευτικά υλικά, εξασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας πληρούν τις ανάγκες ΙΤ των πελατών τους, ενώ παράλληλα τα παραπάνω εργαλεία τους επιτρέπουν να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι σε επιχειρησιακές ομάδες ΙΤ που ενδιαφέρονται να έχουν πρόσβαση σε όλα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας."

Σχετικά με την Dell EMC

Η Dell EMC, μέρος της Dell Technologies,επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud κα να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ έως τις λύσεις στο cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα