H Blue Air προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε φοιτητές

Η Αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοινώνει ότι προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές που σπουδάζουν Ελλάδα να λάβουν δωρεάν εισιτήρια. Οι φοιτητές θα πρέπει να αγοράσουν 5 εισιτήρια μετ 'επιστροφής (το 6ο θα δίνεται

δωρεάν, πληρωτέοι οι φόροι αεροδρομίων) ή 10 εισιτήρια απλής διαδρομής (το 11ο θα δίνεται δωρεάν, πληρωτέοι οι φόροι αεροδρομίων) σε περίοδο 1 ημερολογιακού έτους.

Για την έκδοση του δωρεάν εισιτήριου, θα πρέπει οι φοιτητές να στείλουν στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Blue Air ή στους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες τα στοιχεία τους , μαζί με όλα τα σχετικά έντυπα που θα αποδεικνύουν τα προηγούμενα ταξίδια με την Blue Air.

Επίσης, ένα αντίγραφο του ισχύοντος φοιτητικού πάσου θα είναι υποχρεωτικό για την έκδοση του χορηγημένου εισιτηρίου. Το δωρεάν εισιτήριο θα εκδίδεται στο όνομα του φοιτητή όπως αναγραφόταν στα προηγούμενα εισιτήρια και για τον ίδιο προορισμό.

Βιαστείτε λοιπόν και κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com η επικοινωνήστε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22 755300/ 24 841100 και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air πρόσφατα γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας της επιχειρησιακής της βάσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η εταιρεία είχε τη μεγαλύτερη αύξηση στη διακίνηση επιβατών από και προς την Κύπρο για το 2015 με συνολικό αριθμό επιβατών, τις 213,000. Αναμένεται, πως με την προσθήκη των νέων δρομολογίων το 2016, να αυξήσει ακόμη περισσότερο το εκτόπισμα της στην Κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί από το 2004 στο χώρο των αερομεταφορών με έδρα το Βουκουρέστι. Διαθέτει στόλο 15 αερoσκαφών και το 2015 έχει μεταφέρει με ασφάλεια πέραν των 2,000,000 επιβατών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα