GAP Vassilopoulos σε νέα εποχή: Φέρνει το card processing

Άλλη μια καινοτομία φέρνει ο όμιλος GAP Vassilopoulos σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα στις χώρες που σήμερα δραστηριοποιείται όπως είναι η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Γερμανία, η Ιρλανδία και το Ισραήλ.

Ο όμιλος GAP Vassilopoulos, ένας σύγχρονος οργανισμός, με πέραν των 1000 εκπαιδευμένων και έμπειρων εργαζομένων και με περισσότερα από 3000 γραφεία και αντίστοιχους συνεργάτες στις χώρες που

δραστηριοποιείται, κατέληξε σε συμφωνία για γενική εκμετάλλευση της αντιπροσωπίας της SIX Payment Services (Europe) S.A., σε όλη την Ευρώπη και ειδικότερα στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η SIX Group, αποτελεί τον κύριο παροχέα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ελβετία όπως, η εκκαθάριση των ενδοτραπεζικών συναλλαγών της Ελβετίας (Interbank clearing), ενώ η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ζυρίχη.

Παράλληλα η SIX Group περιλαμβάνει την SIX Swiss Exchange η οποία αποτελεί ένα από τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με αξίες αγοράς που ξεπερνούν τα 1,000 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα.

Μετά και την συμφωνία συνεργασίας με την SIX Payments Services, η GAP Vassilopoulos, θα προσφέρει σύγχρονα τερματικά συστήματα πληρωμών για συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καθώς και παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας πληρωμών σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

GAP Vassilopoulos – SIX Payment Services

Η SIX Payment Group, αποτελεί παροχέα ο οποίος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα στους τομείς της εμπορίας τίτλων, εκκαθάρισης και διακανονισμού, οικονομικών πληροφοριών καθώς και συναλλαγών.

Στο πλαίσιο των εργασιών της η SIX Payment Services, χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία με στόχο να εγγυηθεί τη ροή πληροφοριών καθώς και χρημάτων μεταξύ των τραπεζών, εμπόρων, επενδυτών και παροχών υπηρεσιών ενώ την ίδια ώρα αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ελβετικού χρηματοπιστωτικού κέντρου.

130 εθνικές και διεθνείς τράπεζες στην Ελβετία εμπιστεύονται την SIX Payment Services

ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτες, μαζί με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρήστες των υπηρεσιών της SIX Payment Services.

SIX SWISS EXCHANGE

Το Six Swiss Exchange, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, είναι το μεγαλύτερο στον ελβετικό χώρο διαπραγμάτευσης καθώς και το τρίτο μεγαλύτερο χρηματιστήριο στην Ευρώπη.

4+1 σημεία αναφοράς για την SIX Payment Services

- Η SIX PAYMENT SERVICES είναι ο ηγέτης της αγοράς στην επιχείρηση καρτών στην Ελβετία, το Λουξεμβούργο και την Αυστρία.

- 10 εκατομμύρια συναλλαγές καρτών υποβάλλονται σε επεξεργασία από την SIX κάθε μέρα.

- 23,7 εκατ. Χρηματοπιστωτικά μέσα το 2016.

- Αξιολόγηση AA: Η SIX έλαβε για έβδομη φορά βαθμολογία A A- από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard &Poor's.

- 15 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα διακινούνται ημερησίως εμπρός και πίσω στις διατραπεζικές πληρωμές μέσω του euroSIC (Swiss Interbank Clearing).

- Η εποπτεία SIX έχει τραπεζική άδεια στην Ελβετία και θεωρείται συστηματικά σημαντική. Εποπτεύεται από την Εποπτεύουσα Αρχή της Ελβετικής Χρηματοπιστωτικής Αγοράς (FINMA) και την Ελβετική Εθνική Τράπεζα (SNB).

Ένα success story με ελβετικές ρίζες

Η SIX Payment Services μπορεί επιστρέφοντας πίσω στον χρόνο και κοιτάζοντας να διακρίνει ένα success story το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο για το μέλλον, και όχι μόνο επειδή η SIX βασίζεται σε αποδεδειγμένες ελβετικές αξίες.

One - Stop Shop - Όλα από μια μόνο πηγή

Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, όταν πρόκειται για πληρωμές χωρίς μετρητά η SIX, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας πελάτης από μια μόνο πηγή.

Κοντά στους πελάτες

Η SIX δημιούργησε τις υπηρεσίες της με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό τον λόγο, η SIX Payment Services είναι για εσάς εκεί που την χρειάζεστε , όπου και αν βρίσκεστε, μιλώντας την γλώσσα σας και βοηθώντας σας να φτάσετε εκεί που κατευθύνεστε με προϊόντα και λύσεις σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

On the Safe Side

Με την SIX δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια όσον αφορά πληρωμές χωρίς μετρητά, γιατί η SIX θα φροντίσει για τους πελάτες της. Έτσι, οι πελάτες της SIX, μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και να επικεντρωθούν πλήρωσε στην κύρια δραστηριότητά τους.

Προχωρώντας μπροστά - Γνωρίζοντας τι έχει πραγματικά σημασία

Όλες οι καινοτομίες της SIX είναι αποτέλεσμα προσεκτικής ανάλυσης, εξελιγμένης τεχνολογίας, δοκιμασμένης τεχνογνωσίας και χρόνων εμπειρίας! Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτό που παίρνουν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

Επιτυχής... Μαζί!

Για την SIX είναι πολύ σημαντικό, να αποτελεί έναν ισχυρό και αξιόπιστο εταίρο, είτε πρόκειται για την ίδια είτε για τους πελάτες της είτε για τα μέλη της ομάδας! Για την SIX, μόνιμη επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών.

Ανοδική αύξηση πωλήσεων

Μέσα από τις λύσεις που παρέχει η SIX, οι επιχειρήσεις λιανικής μπορούν να βρουν βολικές λύσεις πληρωμής και να προσφέρουν μια εμπειρία στους πελάτες τους! Οι γρήγορες και φιλικές προς τον χρήση πληρωμές χωρίς την χρήση μετρητών μέσω της SIX, μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Η SIX το κάνει εύκολο..

Σήμερα, η αποδοχή της κάρτας έγινε ακόμα πιο εύκολη, αφού όλα όσα χρειάζεται κάποιος να ξέρει είναι διαθέσιμα από την SIX Payment Services, ενώ η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη όπως επίσης και η εγκατάσταση! Εύκολη και γρήγορη διαδικασία για το ξεκίνημα για απαλλαγή των πληρωμών με χρήματα.

Η SIX Payment Services, αποτελεί μια ενιαία απρόσκοπτη πλατφόρμα πληρωμών που καλύπτει κάθε πεδίο προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμής μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού τηλεφώνου, των συναλλαγών πρόσωπο με πρόσωπο και χωρίς επιτήρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα