Fuego στο Προεδρικό με την παρουσία της Φουρέιρα (pics+vid)

Στο Προεδρικό φιλοξενήθηκε σήμερα η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελένη Φουρέιρα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Καλωσορίζοντας την εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη την ίδια και την ομάδα της καθώς και τη Διεύθυνση του ΡΙΚ αφού, όπως είπε, «προβλήθηκε η Κύπρος

παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

«Ένιωσα την ανάγκη να σε γνωρίσω από κοντά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι στην Eurovision», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναστασιάδης κατά την άφιξη της «δικής μας Ελένης» στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αφού όλο το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου υποκλίθηκε στη χάρη της Φουρέιρα!

«Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσώπησα την Κύπρο. Είμαι πολύ περήφανη και είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ», είπε η Ελένη Φουρέιρα στον Πρόεδρο.

«Ήταν όλα πολύ όμορφα, ο Πρόεδρος έχει πολύ χιούμορ», δήλωσε η δημοφιλής καλλιτέχνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής της με τον ΠτΔ.

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή σημερινή παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στο Προεδρικό:

Με χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό την @foureira_eleni , τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό της @Eurovision. Τους ευχαριστούμε, με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό. pic.twitter.com/B5Oa7hg4f5

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) 4 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα