Foody: Αποκλειστικές εκπτώσεις από 70+ καταστήματα

Το Foody, η κυπριακή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού και καφέ, προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις σε περισσότερα από 70+ καταστήματα!

Οι εκπτώσεις αυτές είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες του Foody, που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν όποτε θέλουν. Δες εδώ όλες τις εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες στην

πλατφόρμα.

Το Foody δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές, αλλά σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς αποκλειστικές εκπτώσεις από τα εστιατόρια που είναι στην πλατφόρμα.

Από το foody.com.cy μπορείς να παραγγείλεις από περισσότερα από 900 σημεία πώλησης φαγητού στην Κύπρο, ενώ καθημερινά προστίθενται νέα εστιατόρια από όπου μπορείς να παραγγείλεις στην πλατφόρμα.

Κάποιες από τις δυνατότητες που μας δίνει το Foody, πέραν από την εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία τοποθέτησης παραγγελίας, είναι η δυνατότητα αποθήκευσης των «αγαπημένων» παραγγελιών, η επιλογή αναζήτησης εστιατορίων με συγκεκριμένο φαγητό (σουβλάκια, πίτσα, σαλάτες κ.α.), όπως επίσης και η ευχέρεια της online πληρωμής της παραγγελίας, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επίσης αν θα παραγγείλεις με παρέα μπορείς να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα της ομαδικής παραγγελίας, που είναι ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις στη δουλειά ή με την παρέα σου.

Μπορείς να παραγγείλεις από το Foody, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω του Foody App σε Android και iOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα