Facebook: Ανοίξτε τα μηνύματα χωρίς να το δει ο αποστολέας

Στο WhatsApp, καθώς και στο Facebook Messenger, μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα, χωρίς να ανοίγει ή να ενεργοποιείται η απόδειξη αποστολής μηνύματος.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το σύστημα ειδοποιήσεων, στο κινητό σας για παράδειγμα, θα μπορείτε να λάβατε ένα ή δύο μηνύματα την ώρα που αποστέλλονται και να τα δείτε στην οθόνη σας χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή messaging.

Αυτό μπορεί να σας σώσει εάν προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιον.

Ωστόσο, πολλαπλά μηνύματα συνήθως σπρώχνουν άλλα παλαιότερα εκτός της οθόνης ειδοποιήσεων και εάν τα μηνύματα λαμβάνονται με ταχύ ρυθμό, συνήθως είναι δύσκολο να τα δείτε χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή.

Από τη στιγμή που τα μηνύματά που θέλετε να ελέγξετε είναι ήδη μέσα στη συσκευή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποτρέψετε την εφαρμογή από το μάθει ότι τα έχετε ανοίξει.

Ο μόνος τρόπος για να αναμεταδώσει την πληροφορία στον ανεπιθύμητο αποστολέα είναι μέσω του διαδικτύου. Η λειτουργία πτήσης (Airplane Mode) μπορεί να σας βοηθήσει.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης προσωρινά διακόπτει τη σύνδεση με το ίντερνετ. Από τη στιγμή που θα το κάνετε, μπορείτε να ελέγξετε τα μηνύματά σας ελεύθερα χωρίς να το δει ο αποστολέας.

Το κόλπο δουλεύει τόσο στο Messenger, όσο και στο WhatsApp.

Πηγή: Huffingtonpost

Keywords
Τυχαία Θέματα