FACEBOOK: Νέα εργαλεία για βελτίωση της εμπειρίας χωρίσματος

Το Facebook είναι ένα μέρος για να μοιραζόμαστε σημαντικές στιγμές, οι οποίες περιλαμβάνουν και ρομαντικές σχέσεις. Όταν τελειώνει μια σχέση, μερικοί από τους ανθρώπους που χωρίζουν έχουν μερικές φορές ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους στο Facebook.

Οι τεχνικοί του Facebook, αναφέρουν ότι δοκιμάζουν εργαλεία για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον τρόπο που

αλληλεπιδρούν με τους πρώην συντρόφους τους στο Facebook όταν η σχέση τους τελειώσει. Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν την κατάσταση της σχέσης τους έτσι ώστε αναφέρουν ότι δεν είναι πλέον σε στη σχέση αυτή, τους ζητείται να δοκιμάσουν αυτά τα εργαλεία.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να μην βλέπουν τα ονόματα η φωτογραφίες των πρώην τους, χωρίς να αναγκάζονται να τους σβήσουν ή να τους κάνουν block.

Επίσης, περιορίζουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο, ή τις ενημερώσεις κατάστασης, από το να τα βλέπει ο πρώην τους.

Επιπρόσθετα, τα άτομα αυτά έχουν την δυνατότητα να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες που είχαν βγάλει μαζί με τους πρώην συντρόφους τους στο παρελθόν.

Ωστόσο, το Facebook δοκιμάζει τα εργαλεία αυτά στις Η.Π.Α για την εφαρμογή στο κινητό, και κάνουν τις ανάλογες αλλαγές, βάση τα σχόλια των ανθρώπων. Όλα αυτά τα εργαλεία είναι προαιρετικά, και οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αυτά στο κέντρο βοήθειας ανά πάσα στιγμή.

Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειάς του Facebook για να αναπτύξουν τους πόρους για τους ανθρώπους που μπορεί να περνάνε δύσκολες στιγμές στην ιδιωτική τους ζωής.

Κλείνοντας, το Facebook στέλνει το εξής μήνυμα: «Ελπίζουμε ότι αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να τερματίσουν τις σχέσεις στο Facebook με μεγαλύτερη ευκολία, άνεση και αίσθηση του ελέγχου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα