Eurosuccess: Ανάπτυξε το branding της εταιρείας σου με έμπειρους μέντορες

Από το Νοέμβριο του 2018, ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting σε συνεργασία με εταίρους από ακόμη 4 Ευρωπαϊκές χώρες (Ουγγαρία, Σλοβενία, Πολωνία και Ελλάδα), συμμετέχει στο διετές Ευρωπαϊκό έργο “BRANDING Mentoring - Brand building of EU Enterprises through Mentoring”.


Τι είναι το έργο BRANDING Mentoring;

Σε συνέχεια του επιτυχημένου Ευρωπαϊκού έργου “Branding EU - Branding and Extroversion of EU enterprises”

που ολοκληρώθηκε το 2017, το έργο Branding Mentoring στοχεύει στο να παρέχει στήριξη, καθοδήγηση και συμβουλευτική σε επιχειρηματίες προκειμένου να ενισχυθούν οι δεξιότητες τους σχετικά με στρατηγικές και τεχνικές δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση τους όσο αφορά την εξωστρέφεια στις επιχειρήσεις που θα οδηγήσει σε επιτυχή επιχειρηματικά αποτελέσματα και πρακτικές.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το έργο;

- Νέοι επιχειρηματίες

- Αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες

- Στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων

- Start-ups και scale-ups

- Mέλη Εμπορικών Επιμελητηρίων

Τα κύρια αποτελέσματα του έργου είναι:

Εγχειρίδιο Συμβουλευτικής που περιλαμβάνει: α) σχετική μεθοδολογία, β) εκπαιδευτικό υλικό για χρήση κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, γ) αρχές και κανόνες που διέπουν τη συμβουλευτική και δ) ο ρόλος του μέντορα καθώς και του εκπαιδευόμενου.Προγράμματα καθοδήγησης με στόχο οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν από παρόμοιες εμπειρίες και να επιτύχουν στη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας των δικών τους προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

Οι πρώτες δύο συναντήσεις στην Ουγγαρία και την Κύπρο

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των εταίρων φιλοξενήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της επαρχίας Győr-Moson-Sopron της Ουγγαρίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Στη συνάντηση καθορίστηκαν τα καθήκοντα του κάθε εταίρου και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τις ομάδες-στόχους και τα επόμενα βήματα του έργου.

Η δεύτερη συνάντηση διοργανώθηκε από τη Eurosuccess Consulting στη Λευκωσία τον περασμένο Ιούνιο, όπου οι εταίροι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη δομή του συμβουλευτικού εγχειριδίου για μέντορες, καθώς και του προγράμματος καθοδήγησης για επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν το branding τους, τα οποία πρόκειται να αναπτυχθούν στους επόμενους μήνες.

Τα νέα μας!

Μέχρι στιγμής οι εταίροι έχουν σκιαγραφήσει την υφιστάμενη κατάσταση και τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των εμπλεκόμενων φορέων μέσα από συνεντεύξεις και ερωτηματολόγια στις συμμετέχουσες χώρες, καθώς επίσης ολοκληρώθηκε η ανασκόπηση βιβλιογραφίας σχετικά με καλές πρακτικές καθοδήγησης (mentoring). Η έκθεση με τα αποτελέσματα της έρευνας είναι διαθέσιμη στην Αγγλική γλώσσα εδώ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου λοιπόν www.brandingmentoring.eu ή κάντε μας like στο Facebook για να μάθετε περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Eurosuccess Consulting στο τηλέφωνο 22 420 110  ή μέσω της ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eurosc.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα