Eurosuccess Consulting - Παρουσίαση Ευκαιριών και Σχεδίων Επιχορηγήσεων

Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting , σας προσκαλεί τη Πέμπτη 06 Ιουλίου σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Ευκαιριών και Σχεδίων Επιχορηγήσεων στον Τουριστικό Τομέα».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, τουριστικοί παρόχοι κ.ά.) που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν κονδύλια τόσο σε εθνικό όσο και Ευρωπαϊκό επίπεδο για αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023

Τοποθεσία: Λεωφόρος Σταυρού 56, Εμπορικό

Κέντρο Καρυάτιδες (Block A2) Γραφείο 204, Στρόβολος, Λευκωσία (Google Maps)

Ώρα έναρξης: 17:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα ενημερωθείτε για τα πιο κάτω σχέδια και ευκαιρίες χρηματοδότησης για αναβάθμιση των επιχειρήσεων:

Έργο TouriNN-Act (συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Πρόγραμμα COSME)

Ανοικτή πρόσκληση για την υποστήριξη μικρό-μεσαίων επιχειρήσεων με δωροκουπόνι 10.000 € για την ενίσχυση της ψηφιακής σας εικόνας από έναν κατάλογο παρόχων που έχουν ήδη προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την ανάπτυξη τους

Σχέδια Χορηγιών

Αναβάθμιση των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων σε ύπαιθρο, ορεινά και σε απομακρυσμένες περιοχές, για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος – μέχρι 200.000 €

Πρόσληψη Προσωπικού

Σχέδια στελέχωσης προσωπικού με πτυχιούχους και ανέργους με χορηγία που να καλύπτει ποσοστό του μισθολογικού κόστους του πτυχιούχου ή/και ανέργου, του εκπαιδευτή του καθώς και το κόστος των λειτουργικών εξόδων για την εκπαίδευσή του

Εκπαίδευση Προσωπικού

Διεξαγωγή επιχορηγημένων σεμιναρίων-εκπαιδεύσεων τα οποία υποστηρίζουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και παραγωγικότητα, καθώς επίσης και στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων των επιχειρήσεων. Δύναται να προσαρμοστούν με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Για δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να εγγραφείτε εδώ το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ([email protected]) ή και τηλεφωνικώς στο 22420110, για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.  

Keywords
Τυχαία Θέματα