Eπισκευή του ραγισμένου τζαμιού με χρήση...οδοντόκρεμας!

Εαν το τζάμι του τραπεζιού σου έχει ραγίδει τότε μην ανησυχείς διότι υπάρχει εύκολος τρόπος για να το επισκευάσεις.

Θα σου φανεί αστείο, αλλά με τη χρήση οδοντόκρεμας μπορείς να επισκευάσεις το ραγισμένο τζάμι.

- Αρχικά, καθάρισε καλά το τζάμι. Πλύνε καλά το τζάμι χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί και βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν θραύσματα. Στη συνέχεια, περίμενε μέχρι να στεγνώσει πολύ καλά, πριν ξεκινήσεις να επισκευάζεις το ράγισμα.

-Θα χρειαστείς ένα πανί με μικροΐνες για τζάμια. Βάλε το καθαρό πανί, κάτω από τη βρύση. Αφού πάρει αρκετό νερό, στράγγιξέ το πάρα πολύ καλά ώστε

να μην τρέχει καθόλου νερό. Πρόσεξε το πανί να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από χνούδια καθώς μπορεί να κάνει το ράγισμα μεγαλύτερο.

-Βάλε πολύ λίγη οδοντόκρεμα, μια σταγόνα περίπου, στο πανί. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις και να μην βάλεις πολλή οδοντόκρεμα. Αν χρειαστεί λίγη ακόμα, μπορείς να βάλεις μετά την πρώτη εφαρμογή. Χρησιμοποίησε καλύτερα άσπρη και όχι αυτές που μοιάζουν με τζελ. Οι οδοντόκρεμες που περιέχουν μαγειρική σόδα είναι οι καλύτερες και θα σου δώσουν φανταστικό αποτέλεσμα.

-Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τοποθετήσεις το πανί με την οδοντόκρεμα στο ραγισμένο τζάμι. Κούνησε το πανί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνεις μικρούς κύκλους για 30 περίπου δευτερόλεπτα.

-Τσέκαρε την επιφάνεια του τραπεζιού. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσεις αρκετές φορές την οδοντόβουρτσα για να μειώσεις το ράγισμα. Επανάλαβε τα βήματα, εφάρμοσε μια σταγόνα οδοντόβουρτσας και σκούπισε με κυκλική κίνηση για 30 δευτερόλεπτα.

-Πάρε τώρα ένα καθαρό πανί και βρέξτο στη βρύση. Στράγγιξέ το πολύ καλά ώστε να μην πέφτει ούτε σταγόνα και σκούπισε το τζάμι. Θα κάνει το τζάμι σου να λάμπει.

Πηγή: exypnes-idees.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα