Emirates skywards συνεργάζεται με το Dubai duty free

Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας Emirates έχει συνεργαστεί με το Dubai Duty Free, έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης σε αεροδρόμια στον κόσμο, για άμεση εξαργύρωση Miles σε καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τα μέλη του Emirates

Skywards μπορούν να ξοδέψουν τα Miles τους σε καταστήματα του Dubai Duty Free στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και στο Al Maktoum International στο Dubai South.

Οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν από τον κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή περνούν με διερχόμενες ή απευθείας συνδέσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, μπορούν να προσβλέπουν σε ψώνια σε 34.000 τετραγωνικά μέτρα στο Dubai Duty Free. Τα μέλη του Emirates Skywards θα απολαύσουν μια νέα μέθοδο πληρωμής εξαργυρώντας Miles σε πάνω από 35.000 προϊόντα από διεθνείς και πολυτελείς εμπορικά ονόματα που συμπεριλαμβάνουν αξεσουάρ μόδας, αρώματα, ηλεκτρονικά και άλλα. Οι πελάτες πρέπει απλώς να παρουσιάσουν την κάρτα μέλους του Emirates Skywards ή να παρέχουν τον αριθμό της κάρτας μέλους τους, μαζί με το διαβατήριό τους και την κάρτα επιβίβασης στα ταμεία.

Η εξαργύρωση ξεκινά από τα 4.500 Miles που ισοδυναμεί με 100 AED. Κάθε επιπλέον ντιρχάμ είναι ισοδύναμο με 45 Skywards Miles και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των Miles που μπορεί κάποιος να ξοδέψει. Τα μέλη μπορούν να πληρώσουν για τα προϊόντα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από Skywards Miles και μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Το Emirates Skywards βρίσκεται στο 16ο έτος λειτουργίας του και έχει πάνω από 16 εκατομμύρια μέλη. Εκτός από τις ειδικές προσφορές με αεροπορικές εταιρείες – εταίρους, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά ονόματα λιανικής πώλησης, τα μέλη απολαμβάνουν επίσης ειδική πρόσβαση σε παγκόσμιες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Τα μέλη του Emirates Skywards μπορούν τώρα να εξαργυρώνουν Miles στα καταστήματα Dubai Duty Free που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα