Emirates SkyCargo κερδίζει την κορυφαία θέση στα βραβεία

Η Emirates SkyCargo έφτασε για ακόμη μια φορά στην κορυφή της βιομηχανίας με τη νίκη της στα βραβεία Air Cargo Excellence Awards που διοργανώθηκαν από την Air Cargo World. Τα ετήσια βραβεία αναγνωρίζουν τις καλύτερες εταιρείες αεροπορικών μεταφορών φορτίου και τα αεροδρόμια στη βιομηχανία αερομεταφοράς και βασίζονται στην έρευνα Air

Cargo Excellence Survey η οποία καθιερώθηκε το 2005.

Οι πελάτες αξιολογούν τους φιναλίστ με διάφορους παράγοντες, που συμπεριλαμβάνουν την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών, όπως την παρακολούθηση των φορτίων και τις δυνατότητες ηλεκτρονικών air waybill (e-AWB) ̇ την απόδοση, όπως το χρόνο παράδοσης και τη διαθεσιμότητα χώρου ̇ και την αξία, όπως την ανταγωνιστικότητα των τιμών, το δίκτυο δρομολογίων και την ποιότητα ειδικών υπηρεσιών. Στην Emirates SkyCargo, η οποία πέτυχε τις υψηλότερες βαθμολογίες σε αυτούς τους παράγοντες απόδοσης, δόθηκε το βραβείο Diamond, η κορυφαία θέση για την κατηγορία των αερομεταφορέων με πάνω από 1 εκατομμύριο τόνους εμπορευμάτων που μεταφέρονται ετήσια.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο διότι αντανακλά τη φωνή των πελατών της βιομηχανίας οι οποίοι έχουν μιλήσει μέσα από την έρευνα. Η μακρόχρονα εδραιωμένη δέσμευσή της Emirates SkyCargo να "Παραδίδει όπως είχε υποσχεθεί" είναι το όραμα που οδηγεί τις επιχειρήσεις μας σε κάθε αγορά που δραστηριοποιούμαστε. Είναι η συλλογική σκληρή δουλειά μιας αφοσιωμένης ομάδας των ανθρώπων σε κάθε μέρος της λειτουργίας μας που κάνει δυνατή την καθημερινή εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης του πελάτη», δήλωσε ο Nabil Sultan Divisional Senior Vice President, Cargo της Emirates.

Η Emirates SkyCargo είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία μεταφοράς φορτίου στον κόσμο. Το δίκτυο δρομολογίων της συνδέει τους πελάτες φορτίου με 150 πόλεις σε έξι ηπείρους, που συμπεριλαμβάνουν 27 πύλες στην Αφρική, 16 στη Μέση Ανατολή και 18 στην Άπω Ανατολή. Η χωρητικότητα φορτίου αποτελείται από το στόλο της Emirates από περισσότερα από 240 αεροσκάφη, που συμπεριλαμβάνουν 15 φορτηγά αεροπλάνα- 13 Boeing 777-F και δύο B747-400ERF.

Με μια εδραιωμένη φήμη για τα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας προϊόντων στην υποστήριξη των επιχειρησιακών logistics, η κορυφαία στις αεροπορικές μεταφορές φορτίου επιτυγχάνει την ικανοποίηση των πελατών μέσω της καινοτομίας, της ευελιξίας και της συνεχής βελτίωσης του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Emirates SkyCargo στο [email protected]

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates Skycargo κέρδισε την πρώτη θέση στα βραβεία Air Cargo Excellence Awards 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα