«Eισηγούμαι στον Πετρίδη να πάρει σύμβουλο παλαίμαχο παίκτη»

O παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Μισός, παραχώρησε δηλώσεις στον ACTIVE για την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια, ενώ άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά:

Τον καιρό τον δικό σας, αν κερδίζατε για εφτά χρόνια και χάνατε από την Ομόνοια με τέτοια εικόνα τι θα γινόταν; «Θα φεύγαμε όλοι και δεν θα ξαναπηγαίναμε γιατί έχουμε ευθιξία. Θα το παρομοιάσω με ένα γεωργό που έχει θερμοκήπιο. Τους ζήτησε να κόψουν 50 κάσιες αγγουράκια και

50 κάσιες ντομάτες. Πήγαν πίσω με δύο κάσιες. Ε, πώς γίνεται; Σημαίνει δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Θα κάμω μια εισήγηση στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ: να πάρει σύμβουλο παλαίμαχο παίκτη, και το λέω δημόσια, τον Τάκη Αντωνίου. Τι είναι αυτή η εμφάνιση; Πώς δίναμε το χώρο; Δεν έχει πάθος ο ΑΠΟΕΛ».

Έχει ζητηθεί από κάποιους παλαίμαχους, αλλά αρνήθηκαν. Τι να κάνουν εκεί; «Να είναι εκεί και να φωνάζει του Νούχιου. Αυτός είναι… άντε να μην πω. Δεν είναι παίκτης αυτός των 300.000 ευρώ. Οι κεντρικοί μας αμυντικοί που ήταν; Αν πάω εγώ με τον Παντζιαρά θα παίξουμε καλύτερα. Ο Κούσουλος, πώς έβαλε το γκολ; Με τρεις προσπάθειες και μπράβο του. Γιατί να μεν κοντραριστεί με τον στόπερ τον δικό μου, ενώ έρχεται η μπάλα από 30 μέτρα; Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ΑΠΟΕΛ. Δεν φταίει ο Πρόδρομος, φταίνε αυτοί που φέρνουν τους παίκτες. Έχουμε νέους παίκτες όπως τον Σατσιά και τον Γαβριήλ, υπάρχουν κι άλλοι. Να τους δώσουμε ευκαιρίες. Η σεζόν χάθηκε».

Δεν θα αντιδράσει ο κόσμος, ότι θα υψώσεις λευκή πετσέτα; «Όχι. Δείτε την Ομόνοια. Οι μικροί αυτοί δίνουν τον τσαμπουκά στην ομάδα».

Μα, κύριε Μισέ τα ίδια λέγαμε και για την Ομόνοια πριν μια βδομάδα, είχε να κερδίσει πέντε παιχνίδια. Και στον ΑΠΟΕΛ καθαρίσαν τον στάβλο το καλοκαίρι με 16 παίκτες. Να φέρουν άλλους 16; «Θα σας πω πάλι το παράδειγμα με το θερμοκήπιο. Αφού ζητούμε από τους παίκτες 50 κάσιες αγγουράκια και αυτοί μας φέρνουν δύο κάσιες. Μπαίνουν στο γήπεδο σαν να πάνε περίπατο».

Άρα, εντοπίζετε το πρόβλημα στις επιλογές του καλοκαιριού; «Βέβαια, αυτοί οι σκάουτερ οι ποδοσφαιροπατέρες που είναι στον Αρχάγγελο… Αν πιάναμε εμείς 300.000 θα πετούσαμε, τώρα αυτοί οι παίκτες παίζουν χωρίς πάθος».

Μα και τον καιρό σας ένα πρωτάθλημα πήρατε κ. Μισέ, τα άλλα τα πήραν άλλοι. Αν σας ακούσει κανείς θα νομίζει ότι πήρατε εφτά πρωταθλήματα… «Ναι, αλλά σπάσαμε την παντοκρατορία της Ομόνοιας. Εγώ απευθύνομαι στον πρόεδρο, ένας από τους παλαίμαχους να είναι δίπλα του. Ένας σύμβουλος. Δεν ξέρω αν θα δεχτούν ο Πατζιαράς, ο Πετράκης ή ο Τάκης Αντωνίου».

Αφού ο ΑΠΟΕΛ έχει χάσει το τρένο του πρωταθλήματος, ποιοι είναι μέσα, ποιες ομάδες; «Το πρωτάθλημα θα παιχτεί ανάμεσα στην Λεμεσό και την Αμμόχωστο. ΑΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση. Είναι και η Ομόνοια στην διεκδίκηση, αλλά δεν την βλέπω να το παίρνει. Από την ΑΕΛ μου αρέσει το πάθος. Ο Κετσπάγια είναι απογοητευμένος γιατί δεν δείχνουν τσαμπουκά οι παίκτες του. Είναι και η ΑΕΚ, την ξέχασα, με τον Σωφρόνη. Πάθος. Αυτό λείπει από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι αδιάφοροι, περνά η μπάλα από δίπλα τους και δεν κάνουν ένα τάκλιν. Δείτε πως φάγαμε τα τρία γκολ χθες. Οι δικοί μας έβλεπαν στον ουρανό και οι αντίπαλοι έβαζαν τέρματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα