Eco Δάνεια από την Ancoria Bank

Η Ancoria Bank από την αρχή της λειτουργίας της δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των καταναλωτών και συμβαδίζει με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Εξάλλου, η Ancoria Bank, ως challenger τράπεζα, έχει ήδη ψηφιοποιήσει αρκετές υπηρεσίες και προϊόντα της, αποδεικνύοντας την περιβαλλοντική της κατεύθυνση και συνείδηση.

Με τα Eco Δάνεια η Ancoria Bank έχει ως πρωταρχικό της στόχο τη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη βοηθώντας τους

ιδιώτες πελάτες της, που σκέφτονται οικονομικά και οικολογικά και ενδιαφέρονται για δάνειο, είτε να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους είτε να αποκτήσουν ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, το Eco Δάνειο για Αναβάθμιση σπιτιού δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της τράπεζας να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκό σύστημα, αντικαθιστώντας πόρτες και παράθυρα, μονώνοντας τοίχους ή κάνοντας οποιαδήποτε άλλη εργασία, που θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όσον αφορά την απόκτηση αυτοκινήτου, με τα Eco Δάνειο για Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο και Eco Δάνειο για Υβριδικό Αυτοκίνητο η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα στις καθημερινές μετακινήσεις γίνεται πραγματικότητα. Τώρα πια οι πελάτες της Ancoria Bank που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρικό ή το υβριδικό αυτοκίνητο μπορούν να κάνουν το βήμα προς έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής.

Παράλληλα, η διαφάνεια κατέχει σημαντική θέση στη φιλοσοφία της τράπεζας. Γι’ αυτό και φροντίζει οι πελάτες της, υφιστάμενοι και δυνητικοί, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφόρηση, γενικούς όρους και προϋποθέσεις, προμήθειες και χρεώσεις. Ταυτόχρονα, φροντίζει να προειδοποιεί όσους ενδιαφέρονται για δανειοδότηση ότι, αν δεν τηρούν το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου τους, μπορεί να χάσουν το σπίτι ή άλλη περιουσία τους, ότι υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσουν νωρίτερα το δάνειό τους και ότι, σε περίπτωση μεταβλητού επιτοκίου, το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

Η Ancoria Bank, ακολουθώντας  τις απαιτήσεις της κοινωνίας για στροφή προς μια πράσινη οικονομία, δημιούργησε και προσφέρει τα Eco Δάνεια. Έτσι, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν έναν νέο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις, στην ιστοσελίδα της Ancoria Bank: www.ancoriabank.com/el/personal-banking/eco-loans/

Keywords
Τυχαία Θέματα