Eμπρός ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ!

Η ευχή μας είναι την Παρασκεύη να έχουμε όλους τους εκπρόσωπους στην κλήρωση για τα πλεϊοφ του Tσαμπιονς Λίγκ(ΑΠΟΕΛ) και του Γιουρόπα Λίγκ(ΑΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνας).

Την αρχή ευχόμαστε ότι θα την κάνουν αύριο ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί στο καμίνι του Γ.Σ.Π την Βιτορούλ και με τον Δώνη στα ηνία

της τεχνικής ηγεσίας θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι. Από την άλλη η ΑΕΛ μετά το 0-0 στην Βιέννη απέναντι στην Αούστρια του Τόρτσεν Φίνκ , θα τα δώσει όλα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τη νίκη και την πρόκριση.

Για τον ΑΠΟΕΛ μια πρόκριση θα του εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ με την συμπαράσταση του κόσμου τους μπορούν και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να τα καταφέρουν. Με συγκέντρωση , πάθος και αποφασιστικότητα.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Εμπρός ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ , πάρτε την πρόκριση για την ιστορία σας και την Κύπρο μας. Το χρειαζόμαστε, κάθε επιτυχία είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα