Eντοπίστηκαν τα τέσσερα παιδιά που χάθηκαν στο Τρόοδος

Καλά στην υγεία τους είναι τα τέσσερα παιδιά που χάθηκαν το απόγευμα στην περιοχή Τροόδους και τα οποία εντοπίστηκαν απόψε σε δύσβατη περιοχή στα Πλατάνια, περίπου 10 χιλιόμετρα από τον εκδρομικό χώρο "Λιβάδι του Ππασιά", όπου είχαν μεταβεί με συγγενικά τους πρόσωπα.



Τα παιδιά άκουσε πρώτος ένας εθελοντής, ο κ.Γιάννης, ο οποίος βρισκόταν στον ίδιο χώρο και συνέδραμε με άλλους πολίτες στις προσπάθειες εντοπισμού, μαζί με μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας.

Όπως

δήλωσε ο ίδιος στο ΚΥΠΕ, άκουσε το κάλεσμα των παιδιών για βοήθεια και αμέσως ενημέρωσε τους αρμοδίους, ενώ ο εντοπισμός τους ήταν δύσκολος, λόγω του σκότους και του δύσβατου της περιοχής.

Ανιχνευτικοί σκύλοι καθώς και το ελικόπτερο "Ιάσων" της Αστυνομίας συνέδραμαν στις προσπάθειες εντοπισμού των τεσσάρων παιδιών, τριών κοριτσιών ηλικίας 12,13 και 15 ετών καθώς και ενός αγοριού, 10 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά εξετάστηκαν στο ασθενοφόρο που κλήθηκε στην περιοχή και είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο θα μεταφερθούν προληπτικά, από τους γονείς τους, σε ιδιωτική κλινική.

Nωρίτερα

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβε για την εξαφάνιση τεσσάρων παιδιών στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερα παιδιά ηλικίας 10-15 ετών, ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Λιβάδι του Πασιά στο Τρόοδος, εξαφανίστηκαν γύρω στις τέσσερις το απόγευμα.

Συγγενείς τους ειδοποίησαν γύρω στις πέντε το απόγευμα την Αστυνομία, καθώς δεν κατέστη δυνατό να τους εντοπίσουν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για τον εντοπισμό των παιδιών, τριών κοριτσιών και ενός αγοριού, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με την συνδρομή της Πυροσβεστικής, ανιχνευτικών σκύλων, ελικοπτέρου και μέλη της ΕΜΑΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα