E-shop από την Kyriakides Mushrooms

Γιατί κάποιες φορές θέλεις τα μανιτάρια σου, ένα κλικ μακριά!

Το site της Kyriakides Mushrooms, εμπλουτίζεται με e-shop και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή!

Το μοντέρνο και εύχρηστο site της εταιρείας, μέχρι πρότινος μας έδινε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία,  τα προϊόντα, τα χαρακτηριστικά κάθε είδους μανιταριών που παράγονται και εμπορεύονται, ενώ ήταν επίσης γεμάτο

με υπέροχες, πεντανόστιμες, υγιεινές και εύκολες συνταγές.

Πλέον από το site της Kyriakides Mushrooms θα μπορούμε να παραγγέλνουμε τα προϊόντα της εταιρείας με εύκολο, ασφαλή και γρήγορο τρόπο και να τα παραλαμβάνουμε στο σπίτι ή στο γραφείο, άμεσα!

Στο e-shop μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά -προς το παρόν-, τα βιολογικά kits καλλιέργειας μανιταριών. Τα υπέροχα αυτά kits, δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν όσους θέλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς τρώνε και επιθυμούν να παράγουν τις πρώτες ύλες της τροφής τους, αλλά και οικογένειες που θέλουν να προσφέρουν ένα εξαιρετικά δημιουργικό και τρομερά εκπαιδευτικό δώρο στα παιδιά. Στο kit περιέχονται όλες οι πληροφορίες για να δημιουργήσει κάποιος τις σωστές συνθήκες και να φροντίσει την καλλιέργειά του προκειμένου να απολαύσει μανιτάρια δικής του παραγωγής!

Όλα τα μανιτάρια της Kyriakides Mushrooms, σε όλες τις συσκευασίες καθώς και αξεσουάρ για την κοπή των μανιταριών, μπορείτε να βρείτε στο https://www.kyriakides.com.cy/e-shop/

Επισκεφτείτε το e-shop μας και αφού αγοράσετε kits για ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα δώρα, και παραγγείλετε τα μανιτάρια της επιλογής σας, κάντε κλικ στις συνταγές για νόστιμες ιδέες.

So mush better αγορές, ένα κλικ μακριά!

https://www.facebook.com/KyriakidesMushrooms

https://www.instagram.com/kyriakidesmushrooms/

Keywords
Τυχαία Θέματα
E#45shop,Kyriakides Mushrooms