Delfi Properties: Ευκαιρίες επένδυσης

Η πτώση των επιτοκίων, η οποία περιορίζει σημαντικά τις επενδυτικές αποδόσεις, έχει οδηγήσει αρκετούς επενδυτές στην αναζήτηση άλλων μορφών τοποθέτησης των κεφαλαίων τους με στόχο την εξασφάλιση κέρδους. Το επενδυτικό κοινό έχει στραφεί στα ακίνητα λόγω του ότι αποτελούν μορφή επένδυσης με σταθερές αποδόσεις και κεφαλαιουχικά κέρδη χωρίς υψηλό ρίσκο.

Πολλοί αντιμετωπίζουν το δίλημμα σε τι είδους ακίνητα να επενδύσουν τα κεφάλαιά τους. Διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα και οικόπεδα/ γη είναι τα προϊόντα που προσφέρονται

για επένδυση στην αγορά ακινήτων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το καθένα που θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξετάζει ο επενδυτής, ανάλογα βέβαια με το ρίσκο που δέχεται να αναλάβει και το κεφάλαιο που διαθέτει.

Η επένδυση στα ακίνητα πρέπει να συνδυάζεται τόσο με μελλοντικές υπεραξίες όσο και με την εξασφάλιση σταθερού εισοδήματος (απόδοση). Μεγαλύτερη υπεραξία συνήθως προσφέρουν οι επενδύσεις σε γη. Επομένως, συγκεντρώσαμε 200 οικόπεδα/χωράφια που αποτελούν καλές επενδυτικές ευκαιρίες κατω από την αγοραία αξία και η τιμή τους δεν ξεπερνά τα €50.000.   

Notes:

Το link για το brochure με τα 200 οικόπεδα και χωράφια σε εξαιρετικές τιμές από την Delfi Properties είναι: https://delfiproperties.com.cy/storage/app/media/delfi-properties-200-land-opportunities-below-50000%20.pdf

Keywords
Τυχαία Θέματα