Cyprus Public Transport: Ακόμη περιμένουν την εκτέλεση της απόφασης

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Διευθυντής της Cyprus Public Transport Αλέξανδρος Καμπερός, ο οποίος μίλησε για το διαγωνισμό για τα υπεραστικά λεωφορεία.

Αρχικά ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, προσθέτοντας ότι αισθάνονται αδικημένοι και θεωρούν ότι υπάρχει νομική αβεβαιότητα. Εξήγησε ότι ενώ αρχικά είχε ανατεθεί στην εταιρία τους, πλέον το Υπουργείο Μεταφορών άλλαξε γνώμη και στράφηκε στη νομική οδό. «Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ μας και από τότε περιμένουμε».

Συμπλήρωσε

ότι ως εταιρεία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που επένδυσαν στην Κύπρο και ξαφνικά βλέπουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους. «Προσπαθούν να βρουν μια τεχνική ορολογία που παρερμηνεύθηκε», πρόσθεσε.

Ο κύριος Καμπερός εξήγησε το σχεδιασμό που έχει η Μάλτα, διευκρινίζοντας ότι διαχειρίζεται όλα τα συστήματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της εταιρείας, ενώ έγιναν επενδύσεις σε λεωφορεία και υποδομές. «Από τους 500.000 κατοίκους, χρησιμοποιούν τα λεωφορεία οι 480.000».

Επιπλέον διευκρίνισε ότι η προσφορά της εταιρείας τους ήταν πιο συμφέρουσα και φθηνή και τελικά ανατέθηκε στην χειρότερη και ακριβότερη προσφορά.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα