Cyprus Media School

Το Cyprus Media School ανήκει στον Όμιλο Δίας, το μεγαλύτερο συγκρότημα μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Κύπρο. Η σχολή προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, να ενδυναμώσουν τις δεξιότητες τους και να προωθήσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη τον τομέα της τηλεόρασης.

Το Cyprus

Media School ανοίγει τις πόρτες του και σε προσκαλεί να συμμετάσχεις σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα που ασχολείται με την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μία πετυχημένη δημόσια ομιλία. Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα (TV PRESENTATION &PUBLIC SPEAKING) απευθύνεται τόσο σε έμπειρους, όσο και σε άπειρους τηλεπαρουσιαστές και δημόσιους ομιλητές. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πολυάριθμες πρακτικές ασκήσεις στην τάξη και στα τηλεοπτικά πλατό. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στο τέλος του προγράμματος πραγματοποιούνται συνεδρίες ανακεφαλαίωσης κατ’ ιδίαν με κάθε εκπαιδευόμενο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκπαιδευτής του προγράμματος είναι ο κ. Sohail Rahman, παρουσιαστής και ανταποκριτής ειδήσεων του Δικτύου Aljazeera. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε εκτενής εκπαίδευση 10 ημερών (19/05-28/05), αλλά και σε εντατική εκπαίδευση 4 ημερών για τους εργαζόμενους που θα ήθελαν να συμμετέχουν τα σαββατοκύριακα (20/05-21/05 και 27/05-28/05).

Στη σχολή προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ατόμων που βρίσκονται είτε σε αρχικό, είτε σε προχωρημένο στάδιο στο χώρο της επικοινωνίας. Παράλληλα, σχεδιάζονται προγράμματα με βάση συγκεκριμένες ανάγκες των συμμετεχόντων κατόπιν ενημέρωσης. Το Cyprus Media School εργοδοτεί εκπαιδευτές , διεθνούς κύρους που προέρχονται από όλο τον κόσμο και η εκπαίδευση προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα, με παράλληλη μετάφραση εάν κρίνεται αναγκαίο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές με την κ. Χριστίνα Καλλή (99 036464 / [email protected] ή να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα: http://www.thecyprusmediaschool.com/tv-presentation/.

Keywords
Τυχαία Θέματα