Cyprus Institute of Marketing – Τελικές εξετάσεις εξ’ αποστάσεως

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να παρέχει την δυνατότητα στους φοιτητές του να ολοκληρώσουν την ακαδημαϊκή τους χρονιά εξ ’αποστάσεως εφόσον και οι τελικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως. Μετά από απόφαση της Ακαδημαϊκής Επιτροπής και σε πλήρη συνεννόηση

με τον Σύνδεσμο Φοιτητών και Καθηγητών η εξεταστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί 1η -17η Ιουνίου εξ ’αποστάσεως.

Η εξεταστική διαδικασία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης  (ΔΙ.Π.Α.Ε.) ο οποίος παρείχε και την σχετική έγκριση. Περαιτέρω το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School όντας μέλος στους κορυφαίους Συνδέσμους Πανεπιστημίων στον κόσμο, όπως Association of Commonwealth Universities (ACU), European Association of Institutions in Higher Education (EURASHE), Chartered Association of Business Schools (CABS), έχει ανταλλάξει απόψεις και έχει εφαρμόσει τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται στα κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επιπλέον, είναι ευρέως γνωστό ότι το CIM διαθέτει ίσως την κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα φοίτησης στην Κύπρο καθώς και το μοναδικό Mobile Application. Έως εκ τούτου οι φοιτητές του  CIM μπόρεσαν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους για όλο το διάστημα που ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα. Συγκεκριμένα, οι φοιτητές και καθηγητές του CIM μπορούν είχαν άμεση πρόσβαση σε όλες τις διαλέξεις, βοηθήματα και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από το δικό τους χώρο. Με βάση το γεγονός ότι το CIM εξειδικεύεται στην εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών, η πλατφόρμα προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και πρόσβαση.

Τα γραφεία του CIM τόσο σε Λευκωσία όσο και Λεμεσό παραμένουν ανοικτά καθόλα την διάρκεια με πλήρη σύνθεση του διοικητικού όσο και του ακαδημαϊκού προσωπικού ώστε να παρέχει την απαραίτητη στήριξη στους φοιτητές και καθηγητές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα