Cyprus Airways Πτήση CY 341

31 August – Nicosia, Cyprus. Η πτήση CY 341 της Cyprus Airways, την οποία εκτελούσε η εταιρεία Nordica για λογαριασμό του αερομεταφορέα, που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Φιουμιτσίνο στις 29 Αυγούστου στις 19:40 για Λάρνακα, αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους.

Παρόλο που  δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, οι τοπικοί μηχανικοί χρειάστηκαν ένα ανταλλακτικό που δεν

ήταν διαθέσιμο στο Fiumicino και έπρεπε να έρθει αεροπορικώς από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ενώ κατά την άφιξη ένα από τα ανταλλακτικά δεν ήταν σωστό και έπρεπε να να παραγγελθεί με παρόμοιο χρόνο αποστολής προκαλώντας περαιτέρω καθυστέρηση.

Καθώς το αεροσκάφος και το πλήρωμα πτήσης ήταν της Nordica, η Cyprus Airways έπαιρνε τις σχετικές  πληροφορίες της Nordica, γεγονός που προκάλεσε προκλήσεις στην έγκαιρη και ακριβή επικοινωνία με τους επιβάτες προκαλώντας απογοήτευση για την οποία απολογούμαστε.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από την Cyprus Airways  σε Ξενοδοχεία στην Ρώμη.

Τελικά, τα ανταλλακτικά παραλήφθηκαν, το αεροσκάφος εγκρίθηκε για να πετάξει με ασφάλεια τηρουμένων των υψηλών ορίων ασφαλείας της Cyprus Airways και η πτήση CY 341 αναχώρησε για την Λάρνακα στις 16:20 ώρα Ρώμης και αναμένεται να προσγειωθεί στις 20:30 ώρα Κύπρου.

Ο χειρισμός της περίπτωσης έγινε με κύριο γνώμονα την  ασφάλεια που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Cyprus Airways

Η εταιρεία μας  απολογείται  για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε από περιστάσεις πέραν του ελέγχου της.

Σχετικά με την Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας που φέρει την κυπριακή σημαία, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία αναβάθμισε τον στόλο της αυτό το καλοκαίρι με δύο καινούργια,  φιλικά προς το περιβάλλον Airbus A220, τα οποία θα προσφέρουν έως και 25% λιγότερες εκπομπές CO2, χαμηλότερο αποτύπωμα θορύβου και εντελώς νέα πρότυπα άνεσης για τους πελάτες. Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει επίσης τρία αεροσκάφη Airbus A320 και εξυπηρετεί ένα δίκτυο δεκαεννέα, τακτικών προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Ντουμπάι, το Μιλάνο-Μαλπένσα, την Πράγα και τη Ζυρίχη. Επιπλέον, οι θερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, την Πρέβεζα, το Ηράκλειο και το Κάιρο.

Μάθετε περισσότερα: www.cyprusairways.com

Εξερευνήστε: flight schedule

Βρείτε μας στα:

Facebook: facebook.com/cyprusairways

Instagram: instagram.com/cyprusairways

LinkedIn: linkedin.com/company/cyprusairways

Για ερωτήσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα