«Cook & Click» με προϊόντα Pyrex από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εξακολουθούν να αξιοποιούν στο έπακρο τα ψηφιακά τους εργαλεία, προκειμένου να διευκολύνουν τους πελάτες τους στις αγορές τους και να τους ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν. Μέσα από το πρόγραμμα continuity που ξεκινά αυτήν την περίοδο, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, είτε με φηφιακά είτε με έντυπα κουπόνια, προϊόντα της συλλογής Pyrex «Cook &Click».

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά των γνωστών για την ποιότητα και τη λειτουργικότητά τους προϊόντων Pyrex, η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες

ανάγκες των καταναλωτών. Η μεταφορά τροφίμων με ασφάλεια και χωρίς διαρροές, η εύκολη επαναχρησιμοποίηση και η επαναθέρμανση του περιεχομένου των δοχείων που συντελούν στην εξοικονόμηση φαγητού και τη μείωση των απορριμάτων, καθώς και τα άριστα υλικά κατασκευής τους που εξασφαλίζουν την ποιότητα της αποθήκευσης αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς Pyrex.

Φτιαγμένα από βοριοπυριτικό και ειδικών προδιαγραφών υγιεινής γυαλί, τα δοχεία της σειράς Pyrex «Cook &Click» είναι ανθεκτικά σε γρατζουνιές και λεκέδες και είναι κατάλληλα για χρήση σε συμβατικό φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, κατάψυξη και πλυντήριο πιάτων.

Από τις 29/06 έως και τις 18/10, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, μέσω του οποίου με αγορές αξίας €10 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας 10 έντυπα κουπόνια και εξαργυρώνοντάς τα στα ταμεία των καταστημάτων των Υπεραγορών, μπορούν να αποκτήσουν σε μειωμένες τιμές προϊόντα της σειράς Pyrex «Cook &Click».

Οι χρήστες της εφαρμογής Stick&Win που θα συλλέξουν τα κουπόνια τους ψηφιακά, ψωνίζοντας αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας των ανάλογο αριθμό κουπονιών. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card.

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν όλη τη σειρά Pyrex «Cook &Click» αξίας €86. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.stickandwin.net/ και την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ https://www.alphamega.com.cy/. 

Keywords
Τυχαία Θέματα