Coffee House Blend

Το νέο COFFEEHOUSE Blend είναι πλέον γεγονός και διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα COFFEΕHOUSE.

Η COFFEEHOUSE, σε στενή συνεργασία με την ιστορική ιταλική εταιρεία καφέ Hausbrandt Trieste 1892, δημιούργησε ένα μοναδικό χαρμάνι σε μια αποκλειστική co-branding συσκευασία.

Την 21η Φεβρουαρίου το νέο COFFEEHOUSE Blend παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή Εξαγωγών της Hausbrandt κ. Πάολο Ροβέλλι, το Γενικό

Διευθυντή της COFFEEHOUSE κ. Φαίδωνα Χρίστου και τον Εμπορικό Διευθυντή της MGA Boutique Trading, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Hausbrandt στην Κύπρο, κ. Κώστα Θεοκλή, σε μια εξαιρετική δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο νέο κατάστημα COFFEEHOUSE στην Έγκωμη.

Η COFFEEHOUSE είναι η πρώτη Κυπριακή αλυσίδα καφέ με ένα πλήρες σύστημα franchise και σήμερα διαθέτει 11 καταστήματα, 8 στην Κύπρο και 3 στην Ελλάδα, με σχέδια για περαιτέρω επέκταση μέσω franchising. Στελεχωμένη από άτομα που αγαπάνε τον καλό καφέ με 20 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά.

Το νέο COFFEEHOUSE Blend είναι ένα αναβαθμισμένο χαρμάνι με την επιλογή ανωτέρας ποιότητας κόκκων καφέ, αλλά με την ίδια παραδοσιακή ιταλικού χαρακτήρα συνταγή που έκανε την COFFEEHOUSE γνωστή.

Η Coffeehouse είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που στηρίζεται στη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας στη σωστή τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα