Coca-Cola και Σκλαβενίτης στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

H Coca-Cola στην Κύπρο (Coca-Cola &Α/φοί Λανίτη) ενώνει δυνάμεις με το πρόγραμμα «με απλές πράξεις, μεγάλης αξίας» των υπεραγορών Σκλαβενίτης, για να στηρίξουν το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’ του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2019, αγοράζοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Fuze Tea και τους χυμούς Λανίτης από όλες τις υπεραγορές Σκλαβενίτης παγκύπρια, κατά 25% φθηνότερα,

συμβάλλετε στο έργο του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’ του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Η εταιρεία προσφέρει το 2,5% των εσόδων στην ανακαίνιση της θεραπευτικής πισίνας του Κέντρου, δίνοντας ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο θεραπευτικό κέντρο φιλοξενεί πάνω από 100 παιδιά με σοβαρές σωματικές και πολλαπλές αναπηρίες και άλλες παθήσεις. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Κέντρο, δημιουργήθηκε η ανάγκη ανακαίνισης της πισίνας που προσφέρει εξειδικευμένη και θεραπευτική φροντίδα στα παιδιά.

Ως στρατηγικός σύμμαχος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα αναγνωρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο και την προσφορά του στην κοινωνία μας.

Μέσω στοχευμένων δράσεων, η Coca-Cola στην Κύπρο στηρίζει διαχρονικά την τοπική κοινωνία, αντιλαμβανόμενη ότι η ευημερία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της ίδιας της εταιρείας. Οι ουσιαστικές κοινωφελείς δράσεις της Coca-Cola στην Κύπρο στοχεύουν στην ενίσχυση των νέων ανθρώπων και την προστασία του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υπηρετούν τους παραπάνω στόχους είναι το Youth Empowered, το Zero Waste Beach και το Mission Water.

Παράλληλα, η Coca-Cola στην Κύπρο ενδυναμώνει διαχρονικά τις ευπαθείς ομάδες σε συνεργασία με άλλους φορείς και οργανώσεις και υποστηρίζει το έργο και τις πρωτοβουλίες μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Α/φοι Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.

Μάθετε περισσότερα στο website cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι μια total beverages company, προσφέροντας περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη ποτά σε πάνω από 200 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, πέρα από τα brands Coca-Cola, κάποια από τα μεγαλύτερα ροφήματα παγκοσμίως, όπως τα ροφήματα φυτικής προέλευσης AdeS με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, τους χυμούς και νέκταρ Del Valle, τη Fanta, τον καφέ Georgia , το τσάι και τον καφέ Gold Peak, το Honest Tea, τα smoothies και χυμούς innocent, τους χυμούς Minute Maid, τα αθλητικά ποτά Powerade , τους χυμούς Simply, το smartwater, τη Sprite, το vitaminwater και το ZICO coconut water. Ανανεώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας, μειώνοντας παράλληλα τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και φέρνοντας καινοτόμα νέα προϊόντα στην αγορά.

Παράλληλα, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα μέσω της εξοικονόμησης νερού και την προώθηση της ανακύκλωσης. Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 700.000 εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, και ακολουθήστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn

Keywords
Τυχαία Θέματα