CIM:Ολοκλήρωση σειράς εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης

Ολοκλήρωση σειράς εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης από ΤΗΕ Cyprus Institute of Marketing (CIM) για Άλφα Κύπρου, Mediterranean Beach Hotel & Youngship Cyprus

Το CIM Executive Training &Consulting Department είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση σειράς εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης

τους μήνες Απρίλιο και Μάϊο, για κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις και Συνδέσμους. Το CIM από το 1978 προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για τις κυπριακές επιχειρήσεις δίδοντας τους την ευκαιρία να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν τα εξής προγράμματα κατάρτισης:

ΑΛΦΑ Κύπρου – Ηγετικές Ικανότητες και Εσωτερική ΕπικοινωνίαMediterranean Beach Hotel - Ηγετικές ΙκανότητεςYoungShip Association – Presentation Skills &Business English.

Το CIM Executive Training &Consulting Department προσφέρει εδώ και 40 χρόνια μόνο εξατομικευμένα μονοεπιχειρησιακά προγράμματα (customized training programmes) κατάρτισης για τις κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας διακεκριμένους εκπαιδευτές από την Κύπρο και το εξωτερικό και έως εκ τούτου θεωρείται ως το κορυφαίο στο είδος του. Το CIM Executive Education Department μπορεί να διοργανώσει μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων κατάρτισης με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας των κυπριακών και ξένων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθύνεστε στο 22778475.

Keywords
Τυχαία Θέματα