CIIM: Γιατί είναι μοναδικό

Το CIIM-CyprusInternationalInstituteofManagement είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει για 27 χρόνια υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μεταπτυχιακά προγράμματα με κατεύθυνση τη Διοίκηση. Το CIIM ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που έφερε και εδραίωσε το ΜΒΑ στην Κύπρο

και κατάφερε να πάρει διεθνείς διακρίσεις (ΑΜΒΑ, EFMD/EPAS), με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στα καλύτερα ΜΒΑ προγράμματα του κόσμου.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM είναι πλήρως αναγνωρισμένα (Φορέας Πιστοποίησης Ποιότητας - ΔΙΠΑΕ, ΚΥΣΑΤΣ), εκ των οποίων κάποια παρέχουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα προσόντα των αποφοίτων, όπως με το MSc Management με εξειδίκευση και επαγγελματική πιστοποίηση από το DMI (Digital Marketing Institute) και το MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού με επαγγελματική πιστοποίηση από το SHRM. Οι απόφοιτοι του CIIM έχουν συνδράμει θετικά και δυναμικά τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στον δημόσιο τομέα, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις, αλλά και στον χώρο της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, μετρώντας πέραν των 500 αποφοίτων.

Παράλληλα με τα ακαδημαϊκά μεταπτυχιακά προγράμματα, λειτουργεί κέντρο εκπαίδευσης στελεχών (Executive Education Centre), που έχουν ως στόχο να εκπαιδεύσουν τα στελέχη με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς, νέες μεθόδους σε διαφορετικούς τομείς. Επιπρόσθετα, παρέχει και επαγγελματικές πιστοποιήσεις (CFA, Digital Marketing Institute κτλ.).

Το 2016 αναδείχθηκε σημαντικό για το CIIM, λόγω των παγκόσμιων κατατάξεων που έλαβε. Επιλέχθηκε και ανακηρύχθηκε από το Eduniversal ως το μόνο κυπριακό εκπαιδευτικό ίδρυμα Διοίκησης που κατατάχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία Business Schools στον κόσμο. Μια ακόμη σημαντική διάκριση που αναδεικνύει την αριστεία στην επαγγελματική εκπαίδευση, είναι η τέταρτη θέση που κατέλαβε το CIIM στο U-Multirank. Η συγκεκριμένη κατάταξη έχει δημιουργηθεί ειδικά για να δίνει αναγνώριση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που παρέχουν περαιτέρω εξειδικευμένα μαθήματα ανάπτυξης και κατάρτισης. Ακόμη μία απόδειξη της ακαδημαϊκής αριστείας είναι η συμμετοχή των φοιτητών του MSc Financial Services, που για τρίτη συνεχόμενη φορά κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του CFA Institute Research Challenge στην Κύπρο και προκρίθηκε στον περιφερειακό τελικό EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Σχετικά με το CIIM

To CIIM - Cyprus International Institute of Management είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό (registeredcharity) εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με δραστηριότητα άνω των 27 χρόνων στον τομέα της Διοίκησης των επιχειρήσεων και του Δημόσιου τομέα. Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας, με καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Harvard University, Cambridge, Yale, UCL). Στο CIIM παράλληλα λειτουργεί κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων και παρέχονται επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα