CENTRAL STAGE ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/6, ΤΟΝ ΣΩΤΟ ΓΟΝΙΟ

Στην Λεωφόρο Στασίνου 31 και Θεοκρίτου Γωνία προ των τειχών κοντά στην τάφρο Κωνστάντζα στο κτίριο που στέγαζε το θρυλικό ζαχαροπλαστείο Χαλέπι, δημιουργήθηκε ένας όμορφος καθόλα ατμοσφαιρικός και επιβλητικός χώρος που άνοιξε τις πόρτες της στο μουσικόφιλο κοινό την περασμένη

Πέμπτη 9 Ιουνίου φιλοξενώντας τον Σώτο Γονιό, τον Ζορπά Κωνσταντίνου στο πιάνο και τριμελή ορχήστρα.

Το Central Stage με state of the art ήχο και φως, θα φιλοξενεί μουσικά σχήματα, καλλιτέχνες ακόμα και θεατρικά δρώμενα σε μια πλατιά γκάμα ποιοτικού ρεπερτορίου από την Κύπρο, Ελλάδα και αλλού. Η διαμόρφωση του χώρου επιτρέπει και τη διοργάνωση αφιερωμάτων, θεματικών event και πάρτυ.

Με μια πλούσια κάβα από εκλεκτά κρασιά και οινοπνευματώδη που θα συνοδεύονται από γκουρμέτ πλατό τυριών, αλλαντικών και φρούτων, η εμπειρία στον νέο αυτό χώρο θα είναι ξεχωριστή.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της εναρκτήριας βραδιάς, η Μουσική Σκηνή Central Stage θα παρουσιάσει και αυτή την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 9.30μ.μ. τον Σώτο Γονιό και τον Ζορπά Κωνσταντίνο στο πιάνο. Guest εμφάνιση η Άννα Βιλανίδη, πλαισιωμένοι από τριμελή ορχήστρα.

Για πληροφορίες επισκεφτείτε:
Facebook: fb.com/centralstagenicosia
Website: www.centralstagenicosia.com
E-mail: [email protected]

Επικοινωνήστε: 99110079, 96817571

Keywords
Αναζητήσεις
central mousiki skini
Τυχαία Θέματα