British Council αυξάνει τον αρ. των εξετάσεων IELTS

Το British Council προχωρά στην αύξηση του αριθμού διαθέσιμων ημερομηνιών των εξετάσεων IELTS που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, επιτρέποντας έτσι σε ακόμη περισσότερους υποψηφίους να εγγραφούν στη διεθνώς αναγνωρισμένη εξέταση Αγγλικών. Για το 2017, το British Council

προγραμματίζει τη διενέργεια 30 εξετάσεων σε Λευκωσία, Λεμεσό καθώς και σε άλλες περιοχές της Κύπρου εφόσον υπάρξει ζήτηση.

To British Council είναι περήφανος κάτοχος των IELTS, της πλέον πιο αναγνωρισμένης εξέτασης της Αγγλικής γλώσσας, η οποία απαιτείται για σπουδές, εργασία καθώς και διαδικασίες μετανάστευσης. Στην Κύπρο, οι εξετάσεις IELTS, διενεργούνται από το British Council σε υψηλότατο επίπεδο, εδώ και 30 χρόνια.

Στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το British Council, έχει αναπτύξει μια φιλική προς τον χρήστη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέσω της πλατφόρμας αυτής, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν 24ωρη εξυπηρέτηση, να εγγραφούν στην εξέταση, να προβούν σε πληρωμές αλλά και να λάβουν πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα κάθε ημερομηνίας και εξεταστικού κέντρου. Πέραν αυτού, οι υποψήφιοι που εγγράφονται μέσω του British Council μπορούν να εκμεταλλευτούν την εξειδικευμένη υποστήριξη που προσφέρει το Συμβούλιο, αποκτώντας πρόσβαση στη σελίδα ‘Road to IELTS’ με υλικό προετοιμασίας, όπως και ευκαιρίες συμμετοχής στις ενημερωτικές συναντήσεις που διοργανώνονται. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να δεχτούν στήριξη μέσω σεμιναρίων, ούτως ώστε να προετοιμάσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τους εξεταζόμενους για να επιτύχουν το επιθυμητό, για αυτούς, αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να εγγραφείτε μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.britishcouncil.com.cy/exam/ielts

Κυρίως όμως, η ποιότητα των υπηρεσιών του British Council στηρίζεται στην φήμη και μακροχρόνια εμπειρία του. Οι ανάγκες κάθε υποψηφίου τυχαίνουν της ανάλογης διαχείρισης, βάσει και των αυστηρών κριτηρίων της εξέτασης IELTS. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην παροχή στήριξης στους εξεταζόμενους ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετοι και ασφαλείς κατά την εξέταση και να αποδώσουν στο καλύτερο των δυνατοτήτων τους. Στους υποψήφιους με ειδικές ανάγκες προσφέρεται εξειδικευμένη υποστήριξη ή υποβοηθητικά εργαλεία ενώ οι ανήλικοι προστατεύονται χάρη στην πολιτική του Συμβουλίου για τη προστασία των παιδιών. Το έμπειρο προσωπικό και οι άρτια εκπαιδευμένοι εξεταστές αποτελούν εγγύηση για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της εξέτασης, τα οποία γίνονται διαθέσιμα μέσω διαδικτύου εντός 13 ημερών μετά την ημερομηνία εξέτασης.

Το British Council Cyprus ακολουθεί παγκόσμια πρότυπα λειτουργίας όσον αφορά τη διαχείριση όλων των εξετάσεων και έχει εμπειρία άνω των 70 χρόνων στον τομέα σε Κύπρο και ανά το Παγκόσμιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.britishcouncil.com.cy/

Για το British Council

Το British Council είναι διεθνής οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου που προωθεί εκπαιδευτικές ευκαιρίες και πολιτιστικές σχέσεις. Δημιουργούμε διεθνείς ευκαιρίες για τα άτομα του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων χωρών οικοδομώντας εμπιστοσύνη μεταξύ τους σε όλο τον κόσμο.

Δουλεύουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Το προσωπικό μας, που ανέρχεται στα 7000 άτομα – συμπεριλαμβανομένων 2000 εκπαιδευτικών - συνεργάζεται με χιλιάδες επαγγελματίες και φορείς χάραξης πολιτικής, και με εκατομμύρια νέους ανθρώπους κάθε χρόνο. Προσφέρουμε εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας, συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχουμε Εκπαιδευτικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά προγράμματα. Είμαστε ένας φιλανθρωπικός οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου που διέπεται από το Βασιλικό Χάρτη. Όλες οι εργασίες μας έχουν στόχο την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού μας και στηρίζουν την ευημερία και την ασφάλεια για το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα