«Break» με το... καλημέρα για τους Τζαζ

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ σημείωσε 32 πόντους, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε 26 και οι Γιούτα Τζαζ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς για να κάνουν το break στο Ντάλας, επικρατώντας με 99-93 των Μάβερικς, στον εναρκτήριο αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ «μάζεψε» 17 ριμπάουντ και είχε 3 μπλοκ για να οδηγήσει την αμυντική προσπάθεια των Τζαζ, οι οποίοι

πήραν προβάδισμα 1-0 στη σειρά και μαζί το πλεονέκτημα.

Ο Μίτσελ είχε μία οδυνηρή εκκίνηση, σκοράροντας μόλις δύο πόντους στο πρώτο ημίχρονο, πριν "εκραγεί" και "φορτώσει" με 30 το αντίπαλο καλάθι στο δεύτερο. Είχε επίσης έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Μάικ Κόνλεϊ πρόσθεσε 13 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ για τους Τζαζ.

Το Ντάλας έπαιξε χωρίς τον σούπερ σταρ του, ο οποίος αποκλείστηκε από Game 1 το πρωί του Σαββάτου. Ο Ντόντσιτς υπέστη διάταση της αριστερής γάμπας στο φινάλε της κανονικής περιόδου και είναι αμφίβολος και για το Game 2 τη Δευτέρα.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 24 και ο Σπένσερ Ντιγουΐντι 22 για τους Μάβερικς, οι οποίοι ήταν περιορισμένοι επιθετικά χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ. Ο Ρέτζι Μπούλοκ πρόσθεσε 15 πόντους και ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ 14.

Keywords
Τυχαία Θέματα