«Bράζουν» στην Μπαρτσελόνα με τη μείωση της ποινής της Ρεάλ!

Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Μπαρτσελόνα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορεί να κάνει μεταγραφές την προσεχή θερινή περίοδο, μετά τη μείωση της ποινής που της είχε επιβληθεί.

Νωρίτερα την Τρίτη, έγινε γνωστό ότι το CAS μείωσε την τιμωρία που είχε επιβληθεί από τη FIFA στους Μαδριλένους για παραβίαση των κανονισμών σχετικά με την απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Αυτό σημαίνει ότι η «βασίλισσα» δεν θα μπορεί να

κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά θα είναι σε θέση να αποκτήσει ποδοσφαιριστές το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναμενόταν, αυτή η απόφαση του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μπαρτσελόνα, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους εξαιτίας της ίδιας παράβασης.

«Θα πρέπει να δούμε τις συνθήκες υπό τις οποίες ελήφθη η απόφαση και να μιλήσουμε με τους δικηγόρους, οι οποίοι ήταν οι ίδιοι που χειρίστηκαν και το δικό μας θέμα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση της Ρεάλ και της Ατλέτικο, αλλά νομίζω πως τα γεγονότα είναι παρόμοιο. Aν οι παραβάσεις είναι ίδιες, τότε θα πρέπει να είναι ίδιες και οι ποινές», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Tην ίδια ώρα, ο καταλανικός Τύπος κάνει λόγο για σκανδαλώδη απόφαση και ζητά την ανάμειξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που ωστόσο δεν μπορεί να εμπλακεί πια στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα