Bράβευσαν τον ΠτΔ γι' ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων με Ελλάδα

Ο Επιχειρηματικός Συνδέσμος ΚύπρουΕλλάδας βράβευσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων ΚύπρουΕλλάδας κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή

περίπου 250 προσώπων.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, Ιωσήφ Ιωσήφ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δραστηριότητες του Συνδέσμου, καθώς και για τα νέα σχέδιά του το 2018.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ιωσήφ απένειμε εκ μέρους του Συνδέσμου, τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων ΚύπρουΕλλάδας.

Ο κ. Αναστασιάδης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμή που τού έκανε και ανάφερε ότι η Κύπρος θα συνεχίσει και θα διευρύνει την οικονομική συνεργασία της με την Ελλάδα. Ακόμα, είπε ότι οι σχέσεις της Κύπρου με την Ελλάδα θα επεκταθούν ακόμα πιο πολύ σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

Στην ίδια εκδήλωση και στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού βράβευσης Εταιρειών – μελών του για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών, ο Σύνδεσμος βράβευσε τον κυπριακό Όμιλο Ιακωβίδη και την Ελλαδική Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου.

Το βραβείο στον Όμιλο Ιακωβίδη απένειμε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χρ. Αγκαστινιώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Παπαφιλίππου.

Το βραβείο στην ΟΠΑΠ Κύπρου απένειμε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλίας Φωτόπουλος.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα