Brand Ambassador ο Μάριος Γεωργίου

Brand Ambassador της Geo Pavlides Automotive και της Citroën Cyprus ο Μάριος Γεωργίου

Ο σπουδαίος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής ξεκινάει την εκπροσώπηση της Citroën Cyprus, οδηγώντας το νέο Citroën C3.

H Citroën Cyprus που ανήκει στον Όμιλο Geo Pavlides Automotive ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Μάριο Γεωργίου. Στηρίζοντας το πνεύμα, τον δυναμισμό και τις επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού, η Citroën Cyprus σφραγίζει την απαρχή της συνεργασίας της με τον αθλητή, παραδίδοντας του στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 τα κλειδιά του νέου Citroën C3.

«Citroën για μένα σημαίνει καινοτομία και φοβερό design και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία μας. Επιλέγω Citroën γιατί είμαι ένας άνθρωπος της εποχής μου και με αφορά η ασφάλεια και η άνεση μου», σημειώνει ο Μάριος Γεωργίου.

Τα επιτεύγματα και οι διεθνείς διακρίσεις του Μάριου Γεωργίου στην ενόργανη γυμναστική, τον έχουν τοποθετήσει επάξια ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους αθλητές. Η Citroën Cyprus του εύχεται να συνεχίσει να χαράζει νέους δρόμους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό.

Για την Geo Pavlides Automotive

Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων από το 1929. Από τους πρώτους multibrand distributors στην Κύπρο, ο Όμιλος GPA είναι ο αντιπρόσωπος των OPEL, Citroën, DS, Mazda και Subaru, καθώς και παροχέας corporate leasing solutions. Όραμα του Ομίλου, η διαρκής εξέλιξη που συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, και τις απαιτήσεις που δημιουργεί η νέα επανάσταση στην τεχνολογία των αυτοκινήτων

Keywords
Τυχαία Θέματα