BidX1: Ψάχνετε το επόμενο σπίτι σας;

Η BidX1, η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης ακινήτων ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη διαδικτυακή δημοπρασία της στην Κύπρο μέχρι σήμερα, στις 23 Ιουνίου 2022, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από διαμερίσματα και κατοικίες σε ελκυστικές τιμές σε όλο το νησί

Η επερχόμενη δημοπρασία παρέχει στους αγοραστές διάφορες εναλλακτικές λύσεις

απέναντι στα νεόδμητα, η τιμή των οποίων έχει εκτοξευθεί εξαιτίας της αύξησης του πληθωρισμού και της κλιμάκωσης του κόστους των πρώτων υλών.

Ο πιο πρόσφατος κατάλογος, που διατίθεται στην πλατφόρμα της BidX1, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να αγοράσουν, μεταξύ άλλων, την πρώτη τους μόνιμη οικογενειακή κατοικία, ένα εξοχικό σε μια ήσυχη τοποθεσία ή ένα διαμέρισμα σε βολική περιοχή. Προσφέρει επίσης επενδυτικές ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση, ενώ επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προσθέσουν τη δική τους προσωπική πινελιά στο μελλοντικό τους σπίτι.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές από τις αξιοσημείωτες ευκαιρίες για αγορά κορυφαίων ακινήτων που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία της 23ης Ιουνίου:

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στα Περβόλια της Λάρνακας με επιφυλασσόμενη τιμή €47.000

 

 

Διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο του Carisa Salonica Court, Νο. 202, με ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο βρίσκεται στα Περβόλια, είναι κατασκευής του 2009 και εκτείνεται σε περίπου 49 τ.μ. εσωτερικών χώρων και 6 τ.μ. σκεπαστές βεράντες. Βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Καραϊσκάκη και απέχει περίπου 50 μέτρα από τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και περίπου 600 μέτρα από την παραλία. Η άμεση περιοχή γύρω από το ακίνητο διαθέτει κυρίως οικιστικές αναπτύξεις όπως σπίτια και πολυκατοικίες.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €2.000

Κατοικία πάνω ορόφου στη Σωτήρος στη Λάρνακα με επιφυλασσόμενη τιμή €110.000

 

Κατοικία στον επάνω όροφο με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας στο κέντρο της Λάρνακας, που περιλαμβάνει χολ, κουζίνα, τουαλέτα με ντους και δύο υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτική τουαλέτα και ντους. Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, αυτό το ακίνητο έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει απόδοση επένδυσης (ROI) της τάξεως του ±6,0%. Χτισμένο το 1993, το ακίνητο εκτείνεται σε περίπου 110 τ.μ. εσωτερικών χώρων και 17 τ.μ. σκεπαστές βεράντες. Βρίσκεται στην οδό Χριστάκη Πτωχοπούλου, περίπου 150 μέτρα νοτιοδυτικά της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή και περίπου 1,5 χλμ δυτικά των Φοινικούδων. Η άμεση περιοχή γύρω από το ακίνητο διαθέτει κυρίως οικιστικές μονάδες.

Προκαταβολή δημοπρασίας:  €4.500

Δύο ημιτελείς οικίες στα Λιβάδια της Λάρνακας με επιφυλασσόμενη τιμή  €161,400

 

Δύο συνεχόμενες διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες στον Δήμο Λιβαδιών της Λάρνακας. Κάθε σπίτι διαθέτει καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα/καθιστικό, WC επισκεπτών στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό ντους/WC), μπάνιο/WC και μπαλκόνι στον πρώτο όροφο. Η κατοικία Νο1 (ανατολικό τμήμα) είναι χτισμένη σε οικόπεδο 117 τ.μ. οικόπεδο, ενώ η κατοικία Νο2 (δυτικό τμήμα) είναι κτισμένη σε οικόπεδο 106 τ.μ.. Κάθε ακίνητο εκτείνεται σε περίπου 101 τ.μ. εσωτερικών χώρων, 3 τ.μ. σκεπαστές βεράντες και 15 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η άμεση περιοχή γύρω από το ακίνητο διαθέτει κυρίως οικιστικές αναπτύξεις όπως βίλες και οικίες. Η περιοχή διαθέτει καλή πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €4.500 

Δύο συνεχόμενα διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές Λευκωσίας με αρχική τιμή πλειοδότησης €170.000

 

Δύο διαμερίσματα που πιάνουν όλον τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους με συνολικά έξι διαμερίσματα, δύο σε κάθε όροφο. Διατίθενται αρχιτεκτονικά σχέδια για τη μετατροπή τους σε δύο διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και ενός με ένα υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα των 3 υπνοδωματίων  εκτείνεται σε περίπου 126 τ.μ. εσωτερικών χώρων και περίπου. 5 τ.μ. σκεπαστές βεράντες. Το διαμέρισμα των 2 υπνοδωματίων εκτείνεται σε περίπου 102 τ.μ. εσωτερικού χώρου και περίπου 9 τ.μ. σκεπαστές βεράντες. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην ήσυχη γειτονιά των  Αγίων Ομολογητών της Λευκωσίας, σε κεντρική τοποθεσία με εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, περίπου 170 μέτρα δυτικά της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 280 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Κένεντι και περίπου 20 μέτρα από την οδό Γερασίμου Μαρκορά. Η άμεση περιοχή γύρω από το ακίνητο διαθέτει κυρίως οικιστικές αναπτύξεις.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €4.500 

Οικία στο Τσέρι της Λευκωσίας με επιφυλασσόμενη τιμή €175.000

 

Διώροφη μονοκατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων κατασκευής του 1994. Το ισόγειο διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, ενιαία κουζίνα και καθιστικό. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, με το κύριο υπνοδωμάτιο να περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο και τουαλέτα. Το ακίνητο εκτείνεται σε περίπου 210 τ.μ. εσωτερικών χώρων, 50 τ.μ. σκεπαστές βεράντες και 10 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Βρίσκεται στην οδό Πελοποννήσου εντός του Δήμου Τσερίου Λευκωσίας, περίπου 100 μέτρα ανατολικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τσερίου, περίπου 400 μέτρα νότια του κέντρου του Δήμου Τσερίου και περίπου 4,5 χλμ δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1). Η άμεση περιοχή γύρω από το ακίνητο χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστικές μονάδες, όπως σπίτια και πολυκατοικίες, καθώς και άδεια αγροτεμάχια.

Προκαταβολή δημοπρασίας: €4.500 

Για τον πλήρη κατάλογο παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε τη διαδικτυακή πλατφόρμα της BidX1.

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 14 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες θα πρέπει να παρέχουν ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, απόδειξη διεύθυνσης και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της BidX1 είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή, από οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να εγγραφεί και να υποβάλει προσφορά όπου κι αν βρίσκεται.

Την ημέρα της δημοπρασίας, η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει από την επιφυλασσόμενη η οποία είναι και η χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορεί να πωληθεί το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Οι πλειοδότες εμφανίζονται με τον αριθμό τους και όχι με το όνομά τους ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους. Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά, δηλαδή να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή, εντός έξι με επτά εβδομάδων. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου. 

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο διαθέτει βαθιά γνώση της εγχώριας αγοράς ακινήτων και βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα, για υποστήριξη κατά την εγγραφή ή να κανονίσει επίσκεψη σε κάποιο ακίνητο. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 Κύπρου καλέστε στο 22 000 380 ή στείλτε ηλ. μήνυμα στο info@cy.bidx1.com.

Για τον πλήρη κατάλογο παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε τη διαδικτυακή πλατφόρμα της BidX1.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
BidX1, Ψάχνετε,BidX1, psachnete