BPW Cyprus: Εκδήλωση για τα 20χρονα της Ομοσπονδίας γυναικών

Η BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ - Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα κυπριακά δρώμενα, με πληθώρα δράσεων και παρεμβάσεων που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση και αναγνώριση της γυναικείας επιχειρηματικότητας κι ενθάρρυνση της ανέλιξης της γυναίκας σε θέσεις λήψεων αποφάσεων.

Η ΚΟΓΕΕ, είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρημάτων Επαγγελματιών - BPW International, έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό τομέα, την

ισότητα των φύλων και έχει εκπροσώπηση με συμβουλευτική ιδιότητα στο UN Women και συμμετοχή στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στο Λόμπι Γυναικών της Ευρώπης.

Για τα 20 Χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας διεξάγονται Παγκύπριες εκδηλώσεις με θέμα την ενημέρωση των πορισμάτων της Παγκύπριας έρευνας που έχουμε διεξάγει ως ΚΟΓΕΕ σχετικά με τη θέση της γυναίκας, τον βαθμό συμμετοχής, τις ευκαιρίες ανέλιξης και τη ισομισθία των γυναικών στις κυπριακές επιχειρήσεις αλλά και τις συναφείς καλές πρακτικές.

Επιστέγασμα των εκδηλώσεων, η ειδική εορταστική βραδιά στο Royal Hall με την παρουσία της Προέδρου της BPW International Dr. Yasmin Darwich, της Προέδρου και εκπροσώπων της συντονιστικής Ευρώπης ως και άλλων Προέδρων Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών.

Έχει προσκληθεί για να παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, Πρέσβεις ως και άλλοι αξιωματούχοι του Κράτους.

Το Gala Dinner για τα 20χρονα της BPW Cyprus-ΚΟΓΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα