Australian open: «Έριξε» εκτός θεσμού την Οσάκα η Ανισίμοβα!

Η Αμάντα Ανισίμοβα έσωσε δύο ματς πόιντ της υπερασπίστριας του τίτλου Ναόμι Οσάκα και την άφησε εκτός τέταρτου γύρου στο Australian Open!

Μετά από ένα άκρως συναρπαστικό ματς διάρκειας 2 ωρών και 19 λεπτών, η 20χρονη Αμερικανίδα (Νο.60) λύγισε την άλλοτε Νο.1 τενίστρια στον κόσμο (Νο.14) με 4-6, 6-3, 7-6(5) και πέρασε στη φάση των «16» της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα της!

Η νεαρή Αμερικανίδα, μάλιστα, πέρα του ότι χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, είδε την αντίπαλό της να έχει δύο ματς πόιντ στο 4-5 του τρίτου σετ.

Έμεινε, όμως, όρθια, το σετ πήγε σε σούπερ τάι μπρέικ και με εκπληκτική εμφάνιση έφτασε στην τεράστια πρόκριση! Μετράει τώρα οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες τη φετινή σεζόν.

Mε την ήττα αυτή η Οσάκα όχι δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά και θα κατρακυλήσει στην παγκόσμια κατάταξη, μένοντας εκτός Top 80 (Νο.84)!

Η Αμάντα, από την άλλη, έχει τώρα πολύ μεγάλο ραντεβού με τη «γηπεδούχο» Άσλεϊ Μπάρτι, που συνεχίζει να... κάνει πλάκα στη διοργάνωση. Η κάτοχος δύο major τίτλων, Νο.1 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις μία ώρα για να κάμψει την αντίσταση της Καμίλα Τζόρτζι με 6-2, 6-3 και πλέον δεν έχει δεχτεί μπρέικ για 58 γκέιμ!

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα