Aσύλληπτη ανατροπή από Μαν. Γιουνάιτεντ

Aν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 η Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή με γκολ-φωτοβολίδα στις καθυστερήσεις από τον Μάτιτς, επικράτησε 3-2 της Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ και βρέθηκε στο +9 από την 5η Τσέλσι!

εωρητικά θα έπρεπε να ήταν ένας υγιεινός περίπατος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απέναντι της είχε ίσως την πιο ντεφορμέ ομάδα της Premier League, δίχως τον απόλυτο σταρ

της (Ζαχά), δίχως ηθικό και momentum.

Κι όμως, για 55 λεπτά η Κρίσταλ Πάλας έμοιαζε με την πεντάμορφη και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με τέρας. Δύο γκολ που έδειξαν αστεία αμυντική αντίδραση από Τάουνσεντ (11’) και Φαν Άανχολτ (48’) είχαν φέρει το σκορ στο 2-0, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κοιτάει έκπληκτος στον πάγκο του μία ομάδα να παραπαίει.

Κι όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» από το πουθενά έφτασαν σε μία ανατροπή που θύμισε παλιά ομάδα Σερ Άλεξ.

Μία κεφαλιά του Σμόλινγκ (55’, 2-1) έδωσε αχτίδα φωτός και η ισοφάριση από τον Λουκάκου σε μία φάση διαρκείας (76’, 2-2) έσβησε το προβάδισμα των Λονδρέζων.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία ήρθε ένα απίθανο γκολ στον λεγόμενο… Fergie-time να θυμίσει τα παλιά.

Μία οβίδα του Μάτιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το 2-3 και κράτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνη στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς μπροστά από την Λίβερπουλ σε ένα τρελό ματς!

Keywords
Τυχαία Θέματα