Aπόλλων: Σαν να μην έγινε ποτε

Σαν να μην έγινε ποτε ο πρώτος αγώνας . Αυτόν τον τρόπο σκεψης, θέλουν να μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές τους, στον Απόλλωνα ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ.

Το 2-0 χωρίς καμία αμφιβολία δίνει σοβαρό προβάδισμα στους ''κυανόλευκους'', όμως σε ένα Λεμεσιανό ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά αν υπάρξει εφησυχασμός. Ο στόχος είναι η δεύτερη νίκη και η πρόκριση στα ημιτελικά, που θα είναι ότι καλύτερο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή

στο Γ.Σ.Ζ. Ο Πέδρο Εμανουέλ θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους και αποφασισμένους για να κερδίσουν την ΑΕΛ. Το ντέρμπι στο πρωτάθλημα , θα πρέπει να μπεί στο περιθώριο για ακόμη ένα 24 ώρο. Τώρα είναι ώρα Κυπέλλου , ένας στόχος που φαντάζει επι του παρόντος πιο προσιτός για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό που θα χρειαστεί λοιπόν στον αυριανό αγώνα θα είναι προσήλωση απο το πρώτο , μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Άλλωστε σε τέτοια παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο και το γόητρο και σίγουρα οι φίλοι του Απόλλωνα θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Απόλλων θα κληθεί να δείξει ξανά την ανωτερότητα του. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δώσουν το δικαίωμα στην ΑΕΛ να μπεί στο κόλπο της πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα