Aπόλλων: Με πάθος για το μεγάλο βήμα!

Η συνταγή για τον Απόλλωνα είναι μια και μοναδική ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πάθος και αποφασιστικότητα για να φτάσει στην πιο σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το ζητούμενο για τους ''κυανόλευκους΄΄ της Λεμεσού είναι να κάνει το διπλό και να αυξήσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αναγνωρίζουν το τι θα σημαίνει νίκη στο σημερινό αγώνα και βεβαίως δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δεν θα είναι και λίγο πράγμα πριν απο τους αγώνες των πλεϊοφ η διαφορά να αυξηθεί στους έξι βαθμούς και πιθανό και περισσότερο αφού η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα. Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στο τι θα αντιμετωπισουν στο σημερινό αγώνα , αφου για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι σαν τελικός. Όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θαα βγάλει ξανά την ποιότητα της στο γήπεδο και θα πάρει στο τέλος αυτό που θέλει.

Ο Απόλλων απέδειξε και την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Ομόνοια , ότι ξέρει τον τρόπο και θα προσπαθήσει να το επαναλάβει και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσει μια σπουδαία επιτυχία , που θα βάλει τις γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι λίγες ώρες πριν απο το ντέρμπι και θα προσπαθήσουν να στείλουν στους εφτά ουρανούς τους χιλιάδες φίλους τους

Keywords
Τυχαία Θέματα