Aπόλλων: Ακόμη πιο δυνατά (VIDEO)

Σήμερα είναι η πρεμιέρα των δέκα καθοριστικών αγώνων που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση, του μαραθωνίου και ο Απόλλων έχει μοναδικό στόχο να ξεκινήσει την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιδίωξη είναι οι ποδοσφαιριστές του να μπούν ακόμη πιο δυνατά στο γήπεδο και να πάρουν το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη και μόνο αυτή απέναντι στον Ερμή, με πίστη στις δυνάμεις του και με αποφασιστικότητα. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η αποστολή τους θα είναι δύσκολη , όμως οι ''κυανόλευκοι'' είναι πεπεισμένοι ότι η καρδιά του πρωταθλητή , θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Η ομάδα του Ιοαν Αντόνε λοιπόν καλείται να κάνει το καθήκον της και αν του δοθεί η ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά απο τον ΑΠΟΕΛ τότε θα είναι καλοδεχούμενο. Το δεδομένο είναι ότι στον Απόλλωνα υπαρχει πείσμα και θέληση για να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο και λένε όχι σε οποιοδήποτε πισωγύρισμα. Ο Απόλλων θέλει να φτάσει στην τρίτη νίκη επι του Ερμή στο φετινό πρωτάθλημα

Ο κόσμος θα πάει στο Αμμόχωστος και αναμένεται να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα για να σπρώξουν τους παίκτες σε μια νέα σημαντική επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα